Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Retro camping, Skåne
Foto: @sydpol

Overnatting

10 grunner til camping i Sverige

Vi serverer deg her 10 gode grunner for hvorfor du skal legge din neste campingferie til Sverige.

1. Verdens største lekeplass!

Det er alltid lett for foreldrene å slappe av når de vet at barna har det gøy og er i trygge hender. Fra regionen Skåne i sør til Lappland i nord forstår de svenske campingplassene hvordan de skal få de minste gjestene til å trives! På svenske campingplasser står de ansatte parate til å hjelpe uansett hva det gjelder: Lek, skattejakter og fiske av krabber er prioriterte oppgaver! Gå inn på Camping.se og finn din drømmeferie på en av de ca 450 svenske campingplassene som er medlemmer av SCR Svensk Camping!

2. Fantastisk utvalg av campinghytter

Er du fristet til å teste campinglivet, men eier verken bobil, vogn eller telt? Sverige har løsningen! Mange av de svenske campingplassene har et flott utvalg av hytter i god kvalitet. Noen er koselige og små, mens andre er store og luksuriøse. Klikk deg inn på Camping.se og bestill campinghytte allerede i dag.

3. Verdens beste servicenivå

Svenskene er viden kjent for å yte topp service! Uansett hvor i landet du camper blir du møtt med brede smil, høflighet og hjelpsomhet. Vil du ha luksuriøse omgivelser i tillegg til super service? Vit at flere av Sveriges campingplasser er 5-stjerners!

4. En campingkultur du rett og slett vil elske!

Lekne, glade, høflige og korrekte! Det er fire ord som beskriver svenskene i et nøtteskall. De snakker ofte tysk og fransk i tillegg til meget godt engelsk, og er et reisevant folkeslag du lett blir kjent med. Når du camper i Sverige kjøper du kortet Camping Key Europe. Kortet rommer en lang rekke økonomiske fordeler, og gir deg rabatter på massevis av severdigheter og attraksjoner i nærheten av campingplassen du bor på. Slik blir du enda bedre kjent med svenskene – og kulturen deres!

5. Verdens reneste natur

Sverige består av 449.964 kvadratkilometer stykke land som venter på deg! Fantastiske skjærgårder og øyer, skoger, mektige kanaler, innsjøer og fjelltopper ligger i kort avstand fra hverandre. Landet har et utmerket veinett, og camping er en gunstig og fantastisk fleksibel måte å bli bedre kjent med Sverige på. Vil du krydre ferien med sykling, padling, fiske og vandring? Sesongen for utendørsaktiviteter starter tidlig vår og varer til langt på høst, og i Sverige er det aldri lang vei fra plassen til vakre naturområder!

6. Bestill campingferien fra din egen stue

Vil du kartlegge muligheter fra nord til sør og finne drømmeplassen? På Camping.se kan du bestille gratis campingkatalog, og booke plass i telt, vogn eller hytte på de ca 450 campingplassene som er medlem av SCR Svensk Camping.

7. Topp moderne ferieform

Svenske campingplasser ligger helt i verdenstoppen når det gjelder miljøhensyn, fasiliteter og komfort. Trådløst internett, restauranter, svømmebasseng og matbutikker? Eller pur natur i vakre nasjonalparker? Valgmulighetene på svenske campingplasser er uendelige! Vil du oppleve blomstringstiden på våren, sommeren med sol og bad eller det fantastiske fargehavet i naturen på høsten? Hver årstid har sine unike fordeler – og Sverige har rundt 90 campingplasser med svømmebasseng som sikrer ekstra lang badesesong!

8. Attraksjoner rundt hver sving

Uansett om du søker stillhet, en storbyweekend proppfull av shopping og restaurantbesøk eller vil bli bedre kjent med Sveriges spennende kulturliv – det fins alltid en campingplass i nærheten! På Camping.se kan du søke på kriterier som antall stjerner og fasiliteter – eller snu det hele på hodet og finne en campingplass i nærheten av favorittattraksjonen din!

9. Mer for pengene med Camping Key Europe i mobilen

Med kortet Camping Key Europe får du flust av rabatter, og nå får du det rett i mobilen din. Kortet gjør inn- og utsjekking på campingplassene superenkelt, og du forflytter deg raskere mellom byer og regioner. Gå inn på Camping.se for å lese mer om alle fordelene, og kjøp kortet allerede i dag! Med appen My Camping Key blir det tilgjengelig direkte i mobilen din.

10. En bred palett av bonusfordeler

Når du camper i Sverige kan vi nesten garantere at du vil elske den avslappede stemningen og føle deg som hjemme! Men det ligger såklart ekstra fordeler i høyt servicenivå, 450 plasser å velge mellom og lave priser også. Pluss krydder som imponerende dyreparker, ren og vakker natur, spennende storbyer, shopping og et hav av artige familieattraksjoner. Ennå ikke bestilt? Gå inn på Camping.se i dag og finn din drømmeferie!