Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Stockholm
Foto: Henrik Trygg/mediabank.visitstockholm.com

Velkommen til Sverige

Sverige har innført reiserestriksjoner. Vi vil gjerne fortsette å inspirere til fortsatte reiser i Sverige, men nå håper vi du følger myndighetenes anbefalinger. Pass på deg selv og andre, vi sees straks igjen!

Informasjon til reisende i forbindelse med koronaviruset (covid 19 pandemien)

Her finner du informasjon angående reiser til Sverige, samt restriksjoner og anbefalinger når du befinner deg i Sverige.

Les mer

Familieparker i Sverige

Moro for liten og stor! Sverige har et fascinerende stort utvalg av dyreparker, fornøyelsesparker, familiemuseum og aktiviteter for både liten og stor.

Les mer

Kan vi friste med

A number of typical country houses, painted red with white trimmings, and an old-fashioned fence made with thin pine trees.
Destinasjon

Velkommen til Småland

Kjent for tusenvis av sjøer, sommerøya Öland, klassiske "röda stugor", glass og møbeldesign og Astrid Lindgren er Småland et ferieparadis for store og små. Her finner du store turistattraksjoner som blant annet en av Sveriges vakreste skjærgårder i Västervik, Astrid Lindgrens verden, High Chapparal og den fantastiske Hansabyen Kalmar. Glasriket er også verdt et besøk med kjente varemerker som Orrefors og Kosta Boda.
Destinasjon

Västerås - byen ved Mäleren

Høstferie i Västerås er hyggelig for hele familien. Det er Sveriges femte største by og ligger vakkert til ved innsjøen Mäleren, midt mellom Stockholm og Örebro. Her har du nærhet til alt og det går raskt å ta seg mellom shopping, restauranter og naturopplevelser. I Västeräs finner du også flotte campingmuligheter, Sveriges første actionbad, flere unike overnattingssteder og nærheten til Mäleren byr på spennende høstaktiviteter. På under en time med tog så når du også å besøke Sveriges hovedstad Stockholm.
Oppdag mer

Badeland i Sverige

Badeland i er morro for hele familien. Bølgebasseng, kanaler, brede og smale sklier, og noen av de tøffeste skliene i skandinavia finner du i Sverige. I Sverige finner du blant annet skandinavias største vannpark, et innendørs actionbad over åtte etasjer og komplette aktivitetsparker.

Les mer

Shopping i Sverige

Storbyshopping, håndverkskupp eller skattejakt blant fabrikkutsalg og loppis? I Sverige finner du noe for enhver smak og lommebok.

Les mer

Oppdag ditt Sverige