Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Skånes Djurpark, Skåne
Foto: Andreas Åberg

Oversikt

Barnas Skåne

Skåne er som en skattekiste fylt med spennende opplevelser for hele familien!

Ønsker dere en familieferie med litt roligere tempo og hvilepuls med plass for de nære opplevelsene vil vi anbefale Skåne. Hvorfor ikke bo på en bondegård? Her kan dere skape minner sammen med sjarmerende dyr, gå turer i vakre omgivelser, være med på traktortur eller prøve fiskelykken.

Skåne er også ideelt for de som ønsker å ferdes på to hjul. Det er færre oppoverbakker her enn noe annet sted i Sverige. En sykkelferie med barn på øya Ven er perfekt. Her er det ekstra flatt og fint, og det finnes mange iskremfylte kiosker underveis. Og dersom dere trenger en liten pause fra sykkelsetet kan dere teste ut en runde fotballgolf.

Dersom det likevel frister med en dag med mer fartsfylte aktiviteter tilbyr Skåne både dyrepark og fornøyelsespark, i tillegg til muligheter for både grottevanding, dresinturer og nisesafari. For den mer kulturelle familien finnes det flere museer tilpasset barn i alle aldre.

I tillegg er det verdt å nevne at Skåne er Sveriges varmeste region. Det betyr at du kan kombinere øvrige aktiviteter med en herlig tur på en av de mange hvite sandstrendene.

Velkommen til Skåne!