Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Arena Skövde, Västsverige
Foto: Arena Skövde/Vastsverige.com

Ting å gjøre

Arena Skövde – Västsverige

Velkommen til et av Sveriges beste badeland!

Kaster du deg gjerne ut i bølgende og tester vannsklier? Eller nyter du heller tiden i et varmt basseng. Uansett hva så finner du alltid noe som passer deg på Arena Skövde.

Badelandet Arena Skövde har flere ganger vunnet utmerkelsen «Sveriges bästa äventyrsbad». Med en vanntemperatur på opp til 34 grader og en lufttemperatur på 36 grader nyter til og med den mest frosne vannet her. Det finnes alt i fra flere ulike vannsklier på totalt 370 meter, bølgebasseng og utebasseng. I dragebassenget kan du dele en herlig vannopplevelse sammen med de minste barna i familien. Har dere flaks kan dere kanskje til og med få se dragen Sim-Sala-Bim smyge rundt i buskene. 

For våghalsene finnes Magic Hole og Black Hole. Vil du ha enda mer eventyr og fart? Da er Vildforsen med et flyt på ca. 974 liter vann hvert sekund, samt den raskeste vannsklien Turbo noe for deg! Her kan du utfordre dine venner og se hvem som kjører fortest. Med det smidige armbåndssystemet trenger du ikke ta med deg penger inn på opplevelsesbadet, du betaler bare når du sjekker ut i resepsjonen når du er ferdig.

Arena Skövde har en nyhet  på gang:  et digitalt svømmebasseng hvor du kan få opplevelsen av å dykke i korralrev i et tropisk paradis eller svømme med haier i en vik hvor piratene har kastet anker for natten. Vi gleder oss til i prøve!

Les mer om Arena Skövde

Velkommen til Arena Skövde – en del av Västgötaturen!

Velkommen til Västsverige

Västsverige byr på en herlig miks av storbyliv, naturopplevelser, mat i verdensklasse og et bredt spekter av spa- og golfanlegg. Västsverige er kontrastenes region med variert natur. På reise gjennom regionen kan du oppleve de åpne slettene i Västergötland, glatte granittklipper og sjarmerende fiskevær i Bohuslän, samt dype skoger og mange innsjøer i Dalsland.

Gå til