Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Sponsored by
Årjäng Camping & Stugor Sommarvik, Värmland
Foto: Årjäng Camping & Stugor Sommarvik

Overnatting

Årjäng Camping & Stugor Sommarvik – Värmland

Sommarvik er en 5-stjerners familiecamping som ligger kun en halvtime fra norske grensen. Her i naturskjønne sørvestre Värmland bor du i rolige omgivelser med eventyret som nærmeste nabo.

Overnatting

På Årjäng Camping & Stugor Sommarvik finnes totalt 500 plasser for campingvogn, bobil og telt, i tillegg til 60 campinghytter i ulike størrelser. Du kan velge mellom flere hyttebyer som alle gir deg en komfortabel og barnevennlig feriebolig.

Bad og strand

Sommarvik ligger fint til ved sjøen Västra Silen, og har en barnevennlig sandstrand med flere vannattraksjoner. Det finnes også to utendørsbassenger, en vedfyrt badstue med egen brygge og en relaxavdeling med jacuzzi og tyrkisk steambad.

Aktiviteter

I tillegg til badestrand og bassengområde finnes det morsomme lekeplasser, eventyrgolf, bordtennis, samt utleie av kano, kajakk, robåt og sykkel. I høysesongen kan man ha det gøy med Kids Club og andre lederstyrte aktiviteter. I nærområdet finnes også mange flotte utfluktsmål; du kan for eksempel gå på en spennende tur i ”Barnas Grenseland” eller oppdage havet av innsjøer.

Mat

Du finner mange gode restauranter i Årjäng, men på campingens egen restaurant får du den beste utsikten! Her kan du nyte en deilig middag fra À la carte-menyen, ta en drink i baren og se ut over den vakre sjøen. I peak season serveres også frokost og lunsj her. Blir du sulten når du bader, kan du kjøpe noe godt i bassengbaren.

Les mer om Årjäng Camping & Stugor Sommarvik.

Velkommen til camping i Värmland!