Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Arvika Golfklubb, Värmland
Foto: Ann Katrin Norén Bjärnetoft

Ting å gjøre

Arvika Golfklubb – Värmland

Arvika Golfklubb ligger i Värmland, kun 4 mil fra norskegrensen. Banen er en lett kupert parkbane som tar spilleren gjennom et typisk frodig värmlandsk naturlandskap.

Den populære 18-hullsbanen på Arvika Golfklubb åpnet for spill i 1990. Den er en lett kupert parkbane som er tegnet av banearkitekten Nils Sköld. Banen er åpen med brede fairways, og den som ikke holder seg på den smale sti kan havne i fairways på hull som går parallelt.

Arvika Golfklubb rommer både 18-hullsbane, putting greener, drivingrange, restaurant og proshop. Proshopen har et bredt utvalg av utstyr, klær og køller, og gjennom deilig mat og drikke satser restauratørene på at de besøkende skal drømme om hole in ones.

Arvika by er kjent for sine markedsdager og loppemarkeder der en gjør røverkjøp lett som en plett. Byen fikk bystatus i 1911, og det merkes på det store utvalget av antikviteter fra distriktet som fins i forretningene. Hver sommer og høst arrangeres store antikk- og samlermesser som tiltrekker seg folk på jakt etter kupp.


Les mer her.

Golf i Värmland

Naturen er en vesentlig del av golfopplevelsen, og her innfrir Värmland på alle måter! Med varierte og spennende miljøer bestående av både enger, skjærgård og fjellterreng, er regionen rene paradiset for golfspillere.

Gå til