Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Family enjoying the sun at Arvika Swecamp Ingestrand, Värmland
Foto: Arvika Swecamp Ingestrand

Overnatting

Arvika SweCamp Ingestrand – Värmland

Ingestrands Camping er en familiecamping med naturskjønn beliggenhet ved sjøen Glafsfjorden, fire kilometer fra Arvikas koselige bykjerne.

På det grønne campingområdet på Arvika SweCamp Ingestrand finnes rundt 300 plasser for telt, campingvogn og bobil. Du velger selv hvordan du vil bo, noen foretrekker en oppstillingsplass for bobil med tre-terrasse og utemøbler helt i strandkanten, andre en teltplass inne i den fine furuskogen.

Her finnes også 48 hytter i forskjellig standard og størrelse, alt fra enkle fire-sengshytter til selvhusholdningshytter med dusj og toalett. Er du på jakt etter en litt annerledes hytte kan du leie Sjöstugan som har storstue og sovealkove, den ligger 10 m fra stranden. Mange av hyttene er også tilpasset vintersesongen. Wi-Fi fungerer på hele campingen.

Ingestrands Camping ligger rett ved sjøen med en egen liten sandstrand og brygge som er handikapptilpasset, og nærmeste nabo er dessuten Arvikas største badestrand. Det finnes også badstue for gjestene.

Ta en båttur på Glafsfjordens glitrende vann, eller prøv fiskelykken. I resepsjonen kan du leie tråbåt, robåt og motorbåt. Kano og kajakk kan du leie på Arvika Kanot & Turistcenter som ligger kun 300 meter fra campingen. Hvis du heller vil være aktiv på land, kan du leke på lekeplassen, spille eventyrgolf, ta en tur i lysløypa, oppdage vandringsledene i området eller leie sykkel. Det går en fin sykkelsti inn til Arvika sentrum med butikker, torghandel, kaféer og restauranter.

Severdigheter og arrangementer som Rackstadmuseet, Klässbols Linneväveri og Gammelvala-veckan finnes også i nærheten.

Les mer om Arvika SweCamp Ingestrand.

Velkommen til camping i Värmland!