Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

The exterior, including a tree and a park, of Bäckaskog Castle.
Bäckaskog Slott, Skåne
Foto: Carolina Romare

Overnatting

Bäckaskog Slott – Skåne

Nå er det din tur til å få en kongelig avslapping i landlige skånske omgivelser. Bäckaskog Slott tilbyr ulike pakker med alt fra én til flere overnattinger. Å besøke Bäckaskog Slott er som en reise i tid og rom.

Bäckaskog Slott er et restaurant-, hotell- og konferansesenter som ligger en drøy mil nordøst for Kristianstad. Slottet ligger vakkert til på et nes mellom to glitrende sjøer. På 1200-tallet bygde munkene opp klosteret som i 1584 ble gjort om til en festning av danskene. Kong Karl XV brukte slottet som sitt jordbruks- og rekreasjonssenter. Den friske luften, naturens mangfold og den historisk kulturelle bakgrunnen har gjort Bäckaskog Slott til et av Sør-Sveriges mest populære besøksmål.

Bäckaskog Slott tilbyr ulike pakker med alt fra én til flere overnattinger. Sykler, kanoer, ulike spill, badstue, jacuzzi og tennisbaner er noe av alle de fasilitetene som er tilgjengelige for gjester som overnatter her.

Restaurant i historisk miljø

Kom og nyt et kjøkken hvor kokkene vekker alle dine sanser. Allerede på middelalderen lagde munkene på Bäckaskog Slott god mat. Du kan i dag besøke klosterkjøkkenet fra 1200-tallet, hvor rådyr og villsvin stektes over åpen ild. Kokkene på slottet bevarer den kulinariske arven samtidig som man foredler og moderniserer ved å i størst mulig grad bruke lokalproduserte råvarer.

Les mer om Bäckaskog Slott.

Velkommen til Skåne!