Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Barsebäck Golf & Country Club, Skåne
Photo: Barsebäck Golf & Country Club

Aktivitet

Barsebäck Golf & Country Club – Skåne

Barsebäck Golf & Country Club er et av Sveriges flotteste anlegg med vakker beliggenhet. Anlegget er berømt for golfbanenes høye kvalitet og for å være Henrik Stensons hjemmebane.

Barsebäck er et av Sveriges flotteste anlegg, her finner du to 18-hullsbaner, en 9-hullsbane, golfakademi, 2 restauranter, hotell, hytteby, svømmebasseng og treningsstudio. Barsebäck har arrangert hele 13 European Tour turneringer og Solheim Cup. Det hviler en helt spesiell stemning over hele Barsebäck GCC; golfanlegget regnes for å være selve gullet innen svenske golfbaner og svensk golfhistorikk. Hvert år spilles det mer enn 25 000 greenfeerunder på Masters Course og Donald Steel Course til sammen.

Barsebäck Resort tilbyr overnatting i hus midt på området i nær tilknytning til begge baner, eller i et av hotellets 36 værelser. Husene har 4-6 senger, og totalt fins det 220 sengeplasser på anlegget. Gjestene har fri tilgang til Barsebäck Resorts nye treningsstudio og konferanseanlegg. Det tilbys golfpakker med greenfee og overnatting.

Les mer her.