Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Bohusgården Spa hotel in West Sweden
Foto: Bohusgården

Overnatting

Bohusgården Hotell og konferanse

På Bohusgården Hotell og konferanse bor du nære Byfjorden og har en fantastisk utsikt. Se utover Byfjorden og kjenn idéene komme og energien venne tilbake. Med et stort tilbud av konferanselokaler, en herlig spaavdeling og flotte aktivitetsområder byr Bohusgården på en uforglemmelig opplevelse.

Konferanseaktiviteter

Vil du øke verdien på konferansen tilbyr Bohusgården alt fra vinsmaking og glørvandring til maritime aktiviteter som kajakkpadling. Har du egne ønskemål hjelper hotellet gjerne til med skreddersydde aktiviteter. 

Koble av og ro ned

Ønsker du en rolig weekend med kjæreste eller gode venner er hotellets store spaavdeling å anbefale. Her finner du svømmebasseng, boblebasseng, badstuer, solarium, gym og treningsrom. Et ekstra tips er å koble av med solterapi på hotellets Bohus Beach. 

Bohusgården er et Infopoint

Vil du ha flere tips om hva du kan finne på i nærområdet? Hotellet er et sertifisert InfoPoint der du kan få hjelp av kunnskapsrikt personell om anbefalte attraksjoner og aktiviteter i området, her finner du også brosjyrer og kart. 

Spa & velvære i Västsverige

Nyt Västsveriges herlige spa-anlegg! Frister det med en aktivitet som bringer deg effektivt bort fra hverdagen? Västsverige byr på en bred palett av skjønne spa-opplevelser. Her tipser vi om de beste.

Gå til