Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Bokenäs hotel and spa in West Sweden
Foto: Bokenäs hotel

Overnatting

Bokenäset Hotell og konferanse

I hjertet av Bohuslän, med utsikt over Koljöfjorden ligger Bokenäset Hotel og Konferanse. Her finner du alt du behøver for å slappe av. Slå deg ned i restauranten og nyt et vellagd måltid. Synk så ned i et herlig boblebad på terrassen og når øyelokkene begynner å bli tunge venter en nyoppredd seng på rommet.

Åpne leiligheter 

På Bokenäset Hotell og konferanse bor du nære havet og naturen i åpne leiligheter med terrasse eller balkong og kjøkken. Bokenäset er, forruten et vakkert beliggende hotell, et unikt miljøanlegg med et av Europas fremste kretsløpsanlegg som lokker besøkende fra hele verden. 

Koble av i hotellets spa eller gå ut på eventyr

I hotellets spa- og relaxavdeling kan du koble av i badstuen og nyte panoramautsikten eller synke ned i boblebadet på tarrassen. Her finnes det også et basseng, havbadstue og gym. Pass på at du også tester den økologiske hudverden fra Mette Picaut og hotellets fantastiske "tørkerom" Bastukorgen. Foruten spa tilbyr Bokenäset også aktiviteter som yoga og løping. Dessuten kan du ta deg en tur ut på havet i en av hotellets båter og kajakker. 

Vellaget mat og hjemmelaget fika

I hotellets restaurant Västersalt kan du nyte vellaget mat samtidig som du nyter utsikten ut over Koljöfjorden. På Bokenäset er det også en egen kafé: Fröken Esters Skafferi, der du kan slå deg ned og smake på hjemmlagde kaker i en avslappende og bohemsk atmosfære. 

Gjestehavn

Om du ankommer Bokenäset via vannveien kan du benytte deg av hotellets gjestehavn, med tilgang til drikkevann, elektrisitet og toalett. Du er også selvfølgelig velkommen til restuaranten hvor du kan kjøpe med deg mat som kan nytes på bryggen eller på klippene. 

Spa & velvære i Västsverige

Nyt Västsveriges herlige spa-anlegg! Frister det med en aktivitet som bringer deg effektivt bort fra hverdagen? Västsverige byr på en bred palett av skjønne spa-opplevelser. Her tipser vi om de beste.

Gå til