Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Camping, Sverige
Foto: Anna Hult

Oversikt

Camping i Sverige

Camping i Sverige byr på mange spennende muligheter. Noen campingplasser ligger i havgapet, andre idyllisk til på landet. Og mens noen befinner seg på øyer omgitt av glitrende hav på alle kanter, er andre igjen plassert på fjelltopper. Naturen er ren og vakker, og til tider bærer den også preg av spennende villmark!

Fra regionen Skåne i sør til Lappland i nord ligger 450 av SCR Svensk Camping sine campingplasser som perler på en snor bortover! Mange av dem har vinterisolerte hytter, topp fasiliteter og egne barneklubber som holder barna aktive dagen lang.

Med nærhet til naturen finnes det mange muligheter for en aktiv ferie. Fiske i innsjøene, kanoturer i elver og sjøer, stier og sykkelturer for å nevne noe. For ikke å snakke om alle strender og basseng hvor du kan slappe av.

Oppdag campinglandet Sverige nedenfor.

Eller klikk her (ekstern lenke) for å finne flere campingplasser i Sverige.


10 gode grunner til camping i Sverige

Vi serverer deg her 10 gode grunner for hvorfor du skal legge din neste campingferie til Sverige. Fra regionen Skåne i sør til Lappland i nord forstår de svenske campingplassene hvordan de skal få de minste gjestene til å trives! På svenske campingplasser står de ansatte parate til å hjelpe uansett hva det gjelder: Lek, skattejakter og fiske av krabber er prioriterte oppgaver!

Les våre 10 grunner til camping i sverige

i
Foto: Sydpol.com
Retro camping i Skåne.
Foto: Sydpol.com

Her finner du flotte oppstillingsplasser for bobil i Sverige

Sverige er fremdeles et av de mest populære reisemålene når nordmenn skal på ferie, og for deg med bobil er det kort vei til et stort utvalg gode oppstillingsplasser som ligger idyllisk til. Det befinner seg over 1800 oppstillingsplasser for bobil i Sverige, og landet er godt tilrettelagt med bobilplasser med strømuttak, ferskvann, muligheter for trådløst internett og tømming.

Se våre anbefalinger

i
Foto: Anna Hult
Oppdag vårt vakre naboland i bobil!
Dalarna |
Foto: Anna Hult