Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Campinghytter, Hallstahammar, Västmanland
Foto: Sandra Hartvik

Overnatting

Campinghytter i Sverige

Hos SCR Svensk Campings campingplasser finnes 9 000 campinghytter å velge mellom. De fleste har en veldig høy standard – som det ikke finnes tilsvarende av i resten Europa. Nybygde campinghytter med all tenkbar komfort og utstyr. Innredet for å dekke alle behov for en komfortabel ferie.

Samtidig med tilgang til alle fasiliteter som campingplassen tilbyr, som svømmebasseng, eventyrgolfbaner, barneklubber, restauranter, underholdning og mye mer, får du den beste beliggenheten. Vil du ha det riktig så komfortabelt på din Sverige-ferie, finnes det både sengetøy og frokost som mulige ekstratillegg.

Det å bo på en hytte på en campingplass i Sverige gir mulighet til å oppleve Sveriges natur og kultur på en unik måte. Med de beste beliggenhetene, direkte ved havet eller innsjøens strand, midt i et naturreservat eller ved fjellets fot, ligger campingplassene spredt over hele landet. Vil du heller ha gangavstand til nærmeste by med restauranter, shopping og kulturtilbud, finnes også disse alternativene. Uansett hvor i landet campingplassen ligger finnes det alltid mye å gjøre og oppleve, både på og rundt campingplassen.

Variasjonen på størrelse, standard og beliggenhet på hytter på Sveriges campingplasser er stor. Du finner alt fra nybygde designhytter til enklere hytter med tilgang til dusj og toalett på campingens servicehus. Det er bare å velge det som passer deg best.

Les mer og finn din campinghytte på Camping.se

Velkommen til camping i Sverige!