Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Cabins at Charlottenberg Camping & Stugor in Haganäset, Värmland
Foto: Fransson Sommarvik AB

Overnatting

Charlottenberg Camping & Stugor Haganäset – Värmland

På Haganäset venter lange og velfortjent late dager fylt med god mat og drikke, sol og bad og avslapping.

Overnatting

Haganäset er en rolig familiecampingen som ligger i en vakker skråning ned mot Bysjön, veldig nært den norske grensen. Uansett om du vil bo i hytte, telt, campingvogn eller bobil så finnes det en plass som passer deg og familien din. Her har du 250 oppstillingsplasser og 20 hytter i forskjellig standard og størrelse å velge mellom. Det finnes enklere campinghytter, selvhusholdningshytter, en moderne tomannsbolig og et stort toetasjes hus. Alle har egen uteplass med utsikt over sjøen og alle har kort vei til resepsjon, butikk, kafé og restaurant.

Mat

Restauranten serverer herlige grillretter og buffé, og enkelte kvelder i høysesongen er det underholdning på terrassen.

Bad og strand

Badeplassen på Charlottenberg Camping & Stugor Haganäset har en sandstrand som passer utmerket for barnefamilier. I tillegg finnes vannattraksjoner som sklie, hoppepute og vannvolleyball.

Aktiviteter

På campingen finnes lekeplass og minigolfbane og du kan leie kano eller robåt. Bysjön er også kjent for å være et godt fiskevann. Kids Club arrangerer ulike aktiviteter for barna; minidisko, ansiktsmaling, kjempesåpebobler og skattejakt for å nevne noen.

I nærheten finnes også vandringsleder, kanoleder og flere gode fiskesteder.

Les mer om Charlottenberg Camping & Stugor Haganäset.

Velkommen til camping i Värmland!

Looking across Lake Fryken is a rainbow, forest, a church steeple and a barn.

Velkommen til Värmland

Regionen Värmland ligger vest i Sverige, og i det vestre hjørnet grenser den til Norge. Her har du det gøy med familien i vakker natur. Värmland er en kjempestor naturattraksjon, med 10.000 sjøer som ligger spredt rundt om i det skogskledde landskapet.

Gå til