Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Utenfor Charlottenberg Shoppingsenter i Värmland
Foto: Charlottenberg Shoppingcenter

Ting å gjøre

Charlottenbergs Shoppingsenter - handle på veg hjem

Er du på vei hjem fra en deilig ferie i Sverige og trenger å handle på veg hjem? Da er Charlottenberg et perfekt sted å stoppe for en handel. Her finner du et stort utvalg av butikker og restauranter - og et Systembolag.

Charlottenbergs Shoppingsenter sto ferdig i 2006 med hele 28 000kvm, men har siden den gang blitt bygget på og er i dag et moderne kjøpesenter på hele 65 000 kvm. 

Åpent 363 dager i året! 

Charlottenberg er åpent neste hele året rundt. Ordinære åpningstider er mandag til fredag 10:00 - 20:00 og lørdag til søndag 10:00 - 19:00. I tillegg er Hypermat åpent fra 09:00 - 22:00 alle dager og Maximat har åpent fra 09:00 - 21:00 alle dager. 

Stort utvalg 

Charlottenbergs Shoppingsenter består av over 60 butikker og restauranter. Her finner du systembolag, apotek, godteri, elektronikk, mote, sko, leker, helse og mye mer. Spesielt finner du et godt utvalg av sport - og fiskeutstyr.

Nordens største matbutikk

Charlottenbergs Shoppingsenter er delt inn i senter Nord og senter Sør. På senter Nord finner du Hypermat, Nordens største matbutikk. Her finner du et eventyrlig utvalg av dagligvarer til "Hyperbra" priser. 

Med barna 

Har du med barna på shopping? På kjøpesenteret finnes det ett lekerom hvor barna fritt kan leke rundt, mens foreldrene gjør unna resten av handelen. 

Les mer om Charlottenbergs Shoppingsenter

Looking across Lake Fryken is a rainbow, forest, a church steeple and a barn.

Velkommen til Värmland

Regionen Värmland ligger vest i Sverige, og i det vestre hjørnet grenser den til Norge. Her har du det gøy med familien i vakker natur. Värmland er en kjempestor naturattraksjon, med 10.000 sjøer som ligger spredt rundt om i det skogskledde landskapet.

Gå til