Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Daftö Restort, Bohuslän
Foto: Daftö Resort

Ting å gjøre

Daftö Resort – Västsverige

Daftö er en fem-stjernes camping på den bohuslänske vestkysten nær Strömstad. En skikkelig skatt på feriekartet. Her finner du en skikkelig skatt på feriekartet med fornøyelsesparken Daftöland, badebasseng, restauranter og rampete pirater.

Daftö Resort er stedet for den perfekte ferien med barn, den inspirerende kick-offen, den morsomme skoleturen eller bedriftens konferanse.

Overnatting

Campingvogn, bobil, hotell, hytte eller kanskje et telt? Uansett hva du foretrekker har Daftö Resort noe for alle! Opplev en flott overnatting på dette 5-stjerners anlegget og nyt sjøluft og frihet året rundt.

Aktiviteter

På Daftö Resort består dagen av mengder av aktiviteter, opplevelser og herlige stunder sammen. Men man kan også velge å i ro og mak oppdage Kosterhavets strender og holmer. Her kan du blant annet være med på eventyrgolf, bade i de herlige bassengene, dra inn til Strömstad på shopping, ha det gøy på aktivitetshuset, koble av på spa eller besøke Daftöland. Andre spennende aktiviteter man kan delta på er blant annet: Skattejakt, krabbefiske, ansiktsmaling, disco med Daftöpiratene eller ta en tur med Daftötoget som kjører hver dag på sommeren.

Daftöland

I fornøyelsesparken Daftöland er hver dag et eventyr og her finnes det noe for hele familien. Her kan dere blant annet kaste dere ut i bølgene i en svimlende katapult, fosse frem på tømmerstokker i en fartsfylt ferd eller utfordre dine venner i den spennende hinderbanen. Dette og mange andre morsomme aktiviteter gjør Daftöland til et utmerket utfluktsmål.

Den nyeste attraksjonen er store snurrende krutt-tønner som minner om de klassiske kaffekoppene, men som alt annet på Daftöland og på Daftö Resort løper pirat-temaet som en rød tråd.

Mat

Daftö Resort tilbyr et bredt utvalg av mat og matsteder. Packhuset har en meny for alle smaker, Himmel & Pannkaka og Kanonmat på Daftöland holder sultne barn mette og Grillen på X-it serverer herlige hamburgere og annet godt. Hver dag på sommeren og hver helg på våren/høsten er det underholdning og show.

Les mer om Daftö Resort

Velkommen til camping i Västsverige!

A man dressed as a pirate carrying a child at Daftö resort.

Familieopplevelser i Västsverige

Västsverige er fullt av ulike familieopplevelser som forgyller feriedagene til barnefamilien! Kyst, skog og storby rammer det hele inn.

Gå til