Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Sponsored by
Kunst rundt Siljan, Dalarna
Foto: Josefin Wedel

Oversikt

Dalarnas eventkalender 2018

De neste månedene skjer det mye spennende i Dalarna.

Få med deg store sportsarrangementer, utstillinger, markeder og tradisjonell midtsommerfeiring. Det er bare å velge å vrake i et bredt utvalg av ting som skjer i Dalarna.

Nissemarked på Verket 
Når: 15.– 16. desember 
Hvor: Verket, Dalarna
Verket i Avesta forvandles til en stemningsfull nissebolig med alle julens dufter, lys og lyd. Markedet tilbyr varer fra matprodusenter, håndverkere og snekkere. Det vil også bli arrangert aktiviteter for barn, som sledeturer, pepperkakebaking og juleverksted.
Les mer her

Tradisjonelt julemarked i Nusnäs 
Når: 26. november 
Hvor: Nusnäs, Dalarna
Et tradisjonelt julemarked med håndverk, julekaker, musikk, lotteri og koselig julestemning. Besøk samtidig Dalahest fabrikken og se håndverkere i aksjon.
Les mer her

Leksands julemarked 
Når: 01. – 02. desember 
Hvor: Leksand, Dalarna 
Leksand ønsker deg velkommen til et stemningsfullt marked der gater og torg fylles med alt som hører julen til. Nissen, hest- og vogn, varmende bål, gløgg, korsang og håndverk skaper en autentisk julestemning i byen. 
Les mer her

Gammeldags julemarked på Falu Gruva 
Når: 9. desember 
Hvor: Falu Gruva, Falun, Dalarna
Opplev magien på Falu Gruvas julemarked, midt i verdensarven Falun. Håndverkere selger genuint håndverk, lokalprodusert mat, kranser, brente mandler og annet julegodt. Gruvenissene tar imot barnas ønskelister og det blir guidede julevisninger i gruven. For deg som vil ha noe godt i magen finnes julebuffé, fika, varm gløgg og hjemmebakt brød.
Les mer her