Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Bohuslän, Västsverige, Bohuslän
Foto: Per Pixel Petersson/imagebank.sweden.se

Overnatting

Camping i Bohuslän

Langs den vakre kysten i Bohuslän, kort vei fra Oslo, ligger det mange fantastiske og familievennlige campingplasser. Om du er på jakt etter et idyllisk sted å parkere bobilen, sette opp teltet eller kanskje en stor campinghytte med plass til hele familien, finner du det i Bohuslän. Campingplassene tilbyr et bredt spekter av aktiviteter og noen har tilogmed store temaparker, men felles for alle er nærheten til havet og den magiske skjærgården i Bohuslän.

I vår campingguide hjelper vi deg å finne den optimale campingplassen for din ferie i Bohuslän. 

Daftö Resort

Like i nærheten av Strömstad finner du 5-stjerners Daftö Resort. Blant duften av tang, salt og eventyr, finner du mange opplevelser for både små og store. Overnattingsmulighetene på Daftö er mange og åpne hele året. Mens noen foretrekker hotellovernatting med alle fasiliteter, ønsker andre å leve enkelt og komfortabelt i sin egen campingvogn, bobil eller telt. På plassen finner du hele 650 plasser for husvogner og telt, samt 130 hytter i ulike størrelser. Du må heller ikke gå glipp av en uforglemmelig dag på fornøyelsesparken Daftöland

Åpent hele året

Les mer om Daftö Resort

Lagunen Camping & Stugor

Lokalisert i Strömstad, har Lagunen Camping & Stugor en vakker beliggenhet ved sjøen. Uansett om du ønsker å komme med bobil, campingvogn eller sove i telt, kan du gjøre det i samsvar med naturen. På Lagunen finner du to sandstrender, en privat brygge og ulike aktiviteter for hele familien, som for eksempel golf, båtutflukter og turer. 

Åpent hele året

Les mer om Lagunen Camping & Stugor

Anfasteröd Gårdsvik

I hjertet av Bohuslän i Ljungskile, ved bredden av skjærgården, ligger Anfasteröd Gårdsvik. Her finner du hytter med hotellstandard i nydelige og naturlige omgivelser. Flere av hyttene har en fantastisk utsikt over havet, og har fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin og egen uteplass. 

Åpent mellom april og september

Les mer om Anfasteröd Gårdsvik

Hav og logi Skärhamn

Rett på vestkystens klipper i naturskjønne omgivelser ligger Hav & Logi. Bo på vandrerhjem eller i romslige familiehus med høy standard. Familiehusene har et unikt eksteriør og arkitektur. I tillegg ligger det en campingplass på området med plasser til vogner og bobiler, samt flere spennende aktiviteter. 

Åpent hele året

Les mer om Hav & Logi

Johannesvik Camping og stugby

Johannesvik Camping & Stugby er et ferieparadis for hele familien i Kungshamn, som har et stort tilbud av aktiviteter både på området og i umiddelbar nærhet. Anlegget har omtrent 350 campingplasser og litt over 40 hytter i ulike størrelser til utleie. Campingplassen holder åpent fra 5. april. 

Åpent melom april og september

Les mer om Johannesvik Camping og Stugby

Ramsvik Stugby & Camping

Rett ved havet, omtrent en mil nord for Smögen, ligger Ramsvik Stugby & Camping. Sandstrendene og landskapet gjør dette til et paradis for både voksne og barn, og det finnes en rekke spennende opplevelser å delta på. Uansett hvilken overnattingstype du velger, bobil, campingvogn eller hytte, vil du aldri være lenger unna havet enn 100 meter. For de minste vil det være spennende med krabbefiske, lekeplassen, volleyballbanen, is-kiosken og diskoteket. Det er ingen tvil om at det er lett å få seg nye venner i Ramsvik.

Åpent mellom april og september

Les mer om Ramsvik Stugby & Camping

Stocken camping

På vest-siden av Orust i Västsverige ligger den rolige og familievennlige campingplassen Stocken Camping. Her finner du plasser for bobiler, campingvogner og telt. I tillegg er det mulig å leie hytter med tilhørende uteplass og hagemøbler. Prøv fiskestanga eller hva med en runde på eventyrgolf-banen. 

Åpent mellom april og september

Les mer om Stocken Camping

Grebbestadfjorden

Mitt i skalldyrsmetropolen Grebbestad ligger campingplassen GrebbestadFjorden. GrebbestadFjorden er åpent året rundt og byr på overnatting i campinghytter, egen vogn og bobil, pensjonat eller vandrerhjem. Campingen har en restaurant, eventyrsgolf og flotte sykkelmuligheter. 

Åpent hele året

Les mer om GrebbestadFjorden

Hafsten Resort

Hafsten Resort er en av vestkystens mest spennende helårsåpne fritids- og konferanseanlegg beliggende på en halvøy med fantastisk utsikt over havet og skjærgården. Innerst i midten av Bohuslän, midt mellom Göteborg og Strömstad og rett vest for Uddevalla.

Åpent hele året

Les mer om Hafsten Resort

Vindöns Camping

Vindöns Camping & Marina ligger idyllisk til på en odde nord på øya Orust, rett ved stedet øya møter fastlandet. Her kan du slappe av og nyte både havet og naturen. Bading kan gjøres både på den langgrunne og barnevennlige sandstranden eller direkte fra svabergene. Campingplassen har stort fokus på bærekraft og har tatt i bruk egenprodusert strøm og soloppvarmet varmtvann.

Åpent mellom mai og september

Les mer om Vindöns Camping

Velkommen til Västsverige

Västsverige byr på en herlig miks av storbyliv, naturopplevelser, mat i verdensklasse og et bredt spekter av spa- og golfanlegg. Västsverige er kontrastenes region med variert natur. På reise gjennom regionen kan du oppleve de åpne slettene i Västergötland, glatte granittklipper og sjarmerende fiskevær i Bohuslän, samt dype skoger og mange innsjøer i Dalsland.

Gå til