Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Bad i solnedgang
Foto: Varberg Kusthotel

Overnatting

Det finnes et spa for alle i Halland

Halland er den ultimate spa-destinasjonen i Sverige. Her ligger det fire fantastiske spahotell hvor alle har et særpreg og er verdt et besøk. I tillegg til helt magiske spaavdelinger ligger hotellene nære flere av Hallands fineste byer og nydelig strender. Reis til fantastiske Halland og lad batteriene sammen med kjente og kjære.

Hotell Tylösand - Litt mer av det gode

Hotel Tylösand har siden 1995 vært eid av Per Gessle og Björn Nordstrand, som har skapt et av vestkystens mest unike opplevelsessenter der moderne hotellovernatting kompletteres med et flertall innovative og førsteklasses restauranter, et fantastisk spa, konferanseanlegg, Sveriges største kunstgalleri rettet mot moderne fotokunst og et pulserende nattliv.

Les mer om Hotel Tylösand

i
Foto: Hotell Tylösand
Hotell Tylösand ligger vakkert til på den 5 km lange Tylösand stranden i Halland.
Foto: Hotell Tylösand

Varbergs Kusthotell - Klassisk kysthotell femtito steg fra havet

På Varbergs Kusthotell sitter historien i veggene. Det var en lege ved navn Johan Severin Almer som startet opp et kystsanatorium her i begynnelsen av 1900-tallet, og plasseringen ble valgt på grunn av sol, frisk luft og Kattegats rene saltvann få meter unna. Disse tre elementene har fulgt hotellet siden, og i dag legger man også sterk vekt på trening og sunt kosthold.

Les mer om Varberg Kusthotell

i
Foto: Varberg Kusthotel
Varberg Kusthotell ligger nydelig til på den Hallanske kysten.
Foto: Varberg Kusthotel

Falkenberg strandbad - Sveriges versjon av The Hamptons

Plassert rett ved den fantastiske Skrea stranden ligger Falkenberg Strandbad. Dette er et av flotteste hotellene langs den svenske vestkysten, og arkitekturen og beliggenheten sender tankene i retning av The Hamptons. Den første bygningen kom på plass allerede i 1937, og i dag er stedet et komplett hotellanlegg med rom, restauranter, suiter og spa-avdeling.

Les mer om Falkenberg Strandbad

i
Foto: Falkenberg Strandbad
Falkenberg strandbad i Halland ligger vakkert til på Skrea Strand.
Foto: Falkenberg Strandbad

Varberg Stadshotell & Asia Spa - I hjertet av Varberg

Du tror det nesten ikke før du opplever det og trer innenfor terskelen - Varbergs Stadshotell med historie tilbake til 1902 er et komplett hotell- og med en unik spaopplevelse. Her er det beste fra flere verdener samlet under ett og samme tak – tusen år gamle asiatiske spa-tradisjoner, et uforglemmelig hotell og en restaurant som har vunnet flere priser.

Les mer om Varberg Stadshotell

i
Foto: Varberg Stadshotell
Facaden på Varbergs Stadshotell. Et smukt hotel med en skøn spa.
Foto: Varberg Stadshotell