Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Dömle Herrgård, Värmland
Foto: Dömle Herrgård

Overnatting

Dömle Herrgård – Värmland

Dömle Herrgård har en rik historie og et moderne konsept. Herregården er et populært sted for romantiske helger og livets store fester slik som bryllup og bursdager. Herregården byr på ypperlig overnatting og opplegg for både store og små selskap.

God mat og god drikke er en viktig del av Dömle Herrgård. Kjøkkenet jobber ut i fra en enkel filosofi hvor de nærproduserte råvarene er avgjørende for hvilke retter som settes på menyen. Fra vinkjelleren kommer god drikke slik at totalen blir en flott kulinarisk opplevelse.

Overnatting

På Dömle Herrgård har de 124 senger fordelt på 51 rom i ulike varianter. Rommene ligger i tre ulike bygninger; herregården, flyglarna (vingene) og Sjögården. Samtlige rom har telefon, tv og tilgang til trådløst nettverk (fiber). I alle rom henger badekåper og en kaffemaskin står klar slik at du kan finne roen og nyte ferien.

Aktiviteter

Det er flere muligheter for å koble av og finne på ting som gjør godt for både kropp og sjel. Om sommeren kan du låne sykler og oppdage den vakre Klarälvsleden, en 90 km lang asfaltert og bilfri sykkelvei. Du kan bade ved herregårdens egen strand, padle kano, spille tennis eller prøve fiskelykken i et fiskevann. Om vinteren er det ikke langt til en alpinbakke og det er flere oppkjørte langrennsspor i nærheten.

Når du ønsker å spille golf i Värmland eller vil nyte en golfweekend med god mat og drikke til, er Dömle Herrgård et godt valg. Herregården samarbeider med ni av Värmlands beste golfbaner. En av disse, Forshaga-Deje GK, ligger bare 100 meter fra herregården.

Les mer om Dömle Herrgård

Velkommen til Värmland!