Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Duse Udde Camping, Värmland
Foto: Jenny Nohren

Ting å gjøre

Duse Udde Camping – Värmland

Duse Udde Camping er en skikkelig perle i vakre omgivelser. Naturen her byr på fine natur- og sykkelstier og et rikt dyreliv.

Overnatting

På Duse Udde Camping bor du midt i friluftsparadiset Duse Udde, en veldrevet campingplass ved en av Vänerns vakreste strender. Her finnes totalt 350 plasser for campingvogn, bobil og telt, i tillegg til 50 campinghytter i ulike størrelser.

Bad og strand

På Duse Udde Camping finnes fantastiske bademuligheter. Rett ved campingen finnes en langgrunn og barnevennlig sandstrand. Ved Restaurang Fyren finnes muligheter til å bade fra vakre klipper.

Aktiviteter

Nærheten til innsjøen Vänern gjør Duse Udde til et paradis for vannsport som vindsurfing og fiske, og campingen kan til og med skryte av en egen gjestehavn. På området finnes også ballspill, minigolf, tråbåter og lekeplasser – så her ligger alt til rette for et flott opphold.

Mat

Det anbefales å legge et besøk til sjarmerende og koselige Fyren Restaurant & Cafe. Det er et gammelt fyr som har blitt renovert til en restaurant med perfekt beliggenhet rett ved den vakre innsjøen Vänern. Her kan du nyte god mat og vakker utsikt.

Les mer om Duse Udde Camping.

Velkommen til camping i Värmland!