Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Falkenberg strandbad, Halland
Foto: Falkenberg Strandbad

Overnatting

Falkenberg Strandbad - Halland

Plassert rett ved den fantastiske Skrea stranden ligger Falkenberg Strandbad. Dette er et av flotteste hotellene langs den svenske vestkysten, og arkitekturen og beliggenheten sender tankene i retning av The Hamptons. Den første bygningen kom på plass allerede i 1937, og i dag er stedet et komplett hotellanlegg med rom, restauranter, suiter og spa-avdeling.

Her er det busy med gjester, liv og røre året rundt, og den varme lobbybaren setter stemningen så fort du kommer innenfor dørene. På sommeren tiltrekker hotellet og stranden nedenfor seg tusenvis av solhungrige mennesker hver dag – på høsten, vinteren og våren kommer de som elsker å kombinere vind i håret og roser i kinnene med varmende spa-besøk og nydelig mat.

The Retreat Club - mojito, musikk og basseng

I den store, innglassede klubben med grønnskinnende bassenger, nydelige drinker og musikk som får pulsen opp. Gir The Retreat Club deg en liten smakebit av the Hamptons. Heng i relax-sengene og spill et parti backgammon eller len deg tilbake, vipp hatten ned over øynene og slapp av, og la musikken sette tonen. Jo lenger ned solen går, desto høyere blir pulsen på The Retreat Club. 

I Strandklubben har musikken er en sentral rolle. Med hele Skrea strand utenfor døren, dype sofaer og herlig sjøluft kan du nyte oppfriskende drinker sammen med venner og familie ut i de sene nattetimer. 

Vil du komplimentere ditt besøk på Retreat Club med en spa-opplevelse anbefaler vi at du booker deg inn på en av Ivory Ritualene. I en adskilt del av The Retreat Club kan du oppleve spa-ritualer fra hele verden. Ivory Ritualene tar ca 2 timer og vi kan nesten garantere en helt unik opplevelse. Prøv også ut Champagnebassenget eller slapp av ved utendørsbassenget på 33 grader eller slapp av i badstuen. 

Hotellet

Hotellet har 135 rom og 5 suiter. Flere av rommene har en fantastisk utsikt over havet og den uendelig lange Skrea stranden. Hvert rom er innredet for å skape et avslappende opphold med skjønne netter og lange morgener. 

Historien til Falkenberg strandbad strekker seg langt tilbake og det første hotellet åpnet her i 1937. Siden den gang har solglade mennesker reist til Falkenberg for å oppleve den fantastiske svenske vestkysten. Hver sommer invitereres det til After Beach ved hotellet. After Beach er ikke noe nytt fenomen på Falkenberg Strandbad, men helt siden det første hotellet ble bygget har folk samlet seg for noe godt i glasset etter en lang dag i solen. 

Les mer og book rom her

Restauranten

På Falkenberg Strandbad finner du tre forskjellige og unike restauranter: Köket, Familie og Bistro Mer. 

På Köket ønsker de at gjestene skal få oppleve mat på en annerledes måte, som involverer alle dine sanser. Her tilbyr de en stadig varierende smaksmeny basert på lokale råvarer som er best akkurat den dagen. Godt håndtverk, lidenskap og service, er det som driver Kjøkkensjef Knútur og hans team. Gjør der klar for en helt unik matopplevelse.

Familie er et moderne brasserie som er sterkt inspirert av nordiske kjøkken, med innslag fra alle verdens hjørner. Her får du god mat i et personlig og vennlig atmosfære. Restauranten passer godt for hele familien og har noe for en hver smak. 

Bistro Mer er sommerrestauranten på hotellet som har en helt fantastisk uteservering, kombinert med god og smaksrik mat.  

Spa & velvære i Halland

Halland ligger i kort kjøreavstand fra Göteborg og har en av Sveriges vakreste kystlinjer. Her har kurstedtradisjonene herjet i flere hundre år, og fire av Sveriges mest sagnomsuste og luksuriøse spa-hotell ligger rett ved havet.

Gå til