Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Falsterbo Camping & Resort, Skåne
Foto: Falsterbo Camping & Resort

Ting å gjøre

Falsterbo Camping & Resort – Skåne

Herlig camping på den svenske rivieraen. I 2017 åpnet Falsterbo Camping Resort i en helt innpakning! Ny resepsjon, ny butikk, nye konferanselokaler, et nytt servicehus, 13 totalrenoverte campinghytter, nye plasser med strøm, vann og avløp og 38 nye bobilplasser.

På den svenske rivieraen brer campingen seg ut bare noen 100 meter fra den vakre hvite stranden med det bølgende krystallklare vannet. Her møtes du av en natur i verdensklasse! Falsterbo Camping & Resort har startet opp med nye eiere, nye bygninger og blant annet en ny satsing på underholdning og aktiviteter. Denne campingplassen har noe for alle og enhver – uansett alder!

I høysesongen kan barna delta på en egen barneklubb med mange ulike aktiviteter som sandslottskonkurranse, minidisko, ansiktsmaling, sing-star, hoppeslott og skattejakt. De litt eldre kan være med på treningstimer, kveldsshow og musikkquiz.

I gå- og sykkelavstand finnes den idylliske byen Skanör. Med sin koselige bebyggelse, restauranter og arrangement som blant annet Falsterbo Horse Show, Halör Cup, Madamilen, Grand Prix og Falsterbo Bird Show. Falsterbonäset kan skryte på seg hele 40 km med hvite sandstrender, hvilket gjør det til et paradis for solbadere såvel som kitesurfere og ravsteins-samlere. 

Les mer om Falsterbo Camping Resort

Velkommen til camping i Skåne!