Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

A man dressed as a pirate carrying a child at Daftö resort.
Pirater på Daftö Resort, Västsverige
Foto: Daftö resort

Oversikt

Familieopplevelser i Västsverige

Västsverige er fullt av ulike familieopplevelser som forgyller feriedagene til barnefamilien! Kyst, skog og storby rammer det hele inn.

Slik holder du ungene – og deg selv lykkelig! Västsverige har massevis av herlige temaparker og fornøyelsesparker. Hovedpoenget er jo at barna har det gøy selvsagt, men vi ser ikke bort fra at du koser deg du også.

Smil, latter og fornøyde barn er garantert det du vil oppnå når du tar med barna på ferie til Sverige. Sverige er et svært barnevennlig land og har mange aktiviteter som har familiens minste i fokus.

Ta med hele familien på tur, og la oss hjelpe deg til å finne frem til de gode sommeropplevelsene i Västsverige.

Ta med barna på Västgötaturen i Västsverige

I løpet av rundturen Västgötaturen finner du Skandinavias største vannpark, et eventyrslott fra 1200-talet, en superspennende festning, en vakker kanal og et populært eventyrbad. Pluss massevis av andre morsomheter derimellom. Her finnes mange muligheter til en spennende ferie, uansett om dere drar på en svipptur, en weekendtur eller en miniferie med barn.

Les mer om Västgötaturen.
i
Foto: Arena Skövde
Arena Skövde.
Foto: Arena Skövde

Familieeventyr i Göteborg og Västsverige

Ønsker du å ta med familien på en komplett ferie fylt med spennende og familievennlige aktiviteter, fantastisk sjømat og deilig frisk sjøluft? I Göteborg og Västsverige ligger familieopplevelsene på rekke og rad.

Les våre tips til familieferie i Göteborg og Västsverige

i
Foto: Anna Hållams
Tørr du prøve ut den stupbratte Valkyria i Lisebeg?
Foto: Anna Hållams

Ekspedisjon Bohuslän

Visste du at visse snøleoparder spiser is på tirsdager? At haier synker om de slutter å svømme? Eller at Grace Kelly eide gensere fra Bohus Stickning? I Bohuslän finnes det mange uventede ting å utforske og oppleve. Her kan du beskue havets og naturens mesterverk. Møte ville dyr, verdensunike helleristninger, kunst i verdensklasse, spennende historie og en nasjonalpark under havoverflaten. Et skikkelig eventyr for deg som er nysgjerrig.

Les mer om ekspedisjon Bohuslän

i
Foto: Turistrådet Västsverige
Ekspedisjon Bohuslän er den ultimate familieopplevelsen i skjærgården i Bohuslän, Västsverige.
Foto: Turistrådet Västsverige