Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Forsbacka Golfklubb, Västsverige
Foto: Forsbacka Golfklubb

Ting å gjøre

Forsbacka Golfklubb – Västsverige

Forsbacka Golfklubb ligger i hjertet av Dalsland, bare 15 mil fra Oslo. Dette er en ypperlig kombinert park- og skogsbane som passer for både dagstur og overnattingstur.

Forsbacka Golfklubb har i alle år vært en populær besøksbane for nordmenn. Banen er god og vakker, og botilbudet på Hotel Jägmästarflygeln som ligger midt i baneområdet er meget attraktivt. Store deler av banen slynger seg rundt Forsbackasjön, og det er få baner i Sverige som har en like flott beliggenhet.

Det første ordet som faller en i hodet ved ankomst til Forsbacka GK, er andektighet. Klubblokalene ligger i store trehus som på 1700-tallet utgjorde et fornemt herregårdsete, og der det opprinnelig befant seg et gårdstun finner man i dag en puttinggreen som ønsker gjestene velkommen og vitner om hva man har i vente. Foruten banen og hotellet fins det en restaurant i klubbhuset som serverer frokost, lunsj og middag.

Les mer her.

Golf i Västsverige

Västsverige er kjent for den idylliske kyststripen fra Strömstad nedover mot Göteborg, men regionen er mer enn skjærgårdsperler. Her finnes nemlig også en rekke ulike golfbaner.

Gå til