Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Glaskogens camping, Värmland
Foto: Glaskogens camping

Overnatting

Glaskogens Camping - Värmland

Glaskogens Camping utgjør det naturlige utgangspunktet for fantastiske turmulighter Glaskogens naturreservat. Plassen ligger idyllisk til mellom de to innsjøene Stora- og Övre Gla, ved landsbyen Lenungshammar i Värmland.

Dette er den ideelle plassen for de som er glade i friluftsliv og sportsfiske. I naturreservatet finnes det nesten 300 km med turstier og veier og det finnes mulighet for å leie både sykkel, kano og båt. For de som kommer med campingvogn så er vognplassene på Gladskogen romslige og har godt med skog rundt seg, noe som gir opplevelsen av at alle har sin egen leirplass. Området i vestre Värmland gir også flotte muligheter for dagsturer til andre opplevelser som Von Echstedska gården i Kila, Klässbols Linneväveri, Rackstadmuseet i Arvika og Morokulien i Eda.

Les mer om Glaskogens camping

Campingparadiset Värmland

Värmland er et paradis for alle venner av campinglivet. Her finner du alt fra Herregårdscamping til badeland, og dersom du foretrekker campinghytte tilbyr Värmland et variert tilbud også her. Värmland byr på mange fine opplevelser for såvel store som små - og dessuten er veien kort. Vi ønsker deg god campingferie i Värmland!

Gå til