Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Halmstad Golfklubb
Foto: Halmstad Golfklubb

Ting å gjøre

Golf i Halmstad

Halmstad er det perfekte stedet å reise til for golfspillere som ønsker å oppleve fantastiske golfrunder i varierende og naturskjønne omgivelser. Her finnes ikke mindre enn seks 18-hulls golfbaner, ett treningsanlegg i verdensklasse og flere pay and play alternativer. Flere av banene er bare ett steinkast fra den velkjente Svenske vestkysten og ikke minst Sveriges mest kjente sandstrand Tylösand. Så her finnes hvite sandstrender og vakker natur, på en golfdestinasjon av rang!

I Halmstad, bare en halvannen times kjøretur fra Göteborg, ligger golfbanene tett. Her finner du varierte links, parkbaner, skogsbaner og seasidebaner, takket være byens beliggenhet ved havet og i gamle, vakre skogsområder.

Halmstad har, i tillegg til de flotte golfbanene, også et yrende folkeliv, strender som er kåret til Sveriges vakreste, og badeparadiset Tylösand. Her ligger med andre ord alt til rette for sommeridyll!

Tilbudet av golfbaner gir mulighet for store variasjoner i opplevelsen. Ønskes utfordring i form av en mesterskapsbane kan ett besøk til Halmstad Golfklubb anbefales, en naturskjønn runde i vakre omgivelser finner du hos Haverdals Golfklubb, og fantastisk sjøutsikt får du hos Ringenäs Golfklubb. En landlig og kupert opplevelse finnes hos Tönnersjö Golfklubb, men best av alt er jo å teste en ny bane hver dag.