Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Lysegårdens Golfklubb, Västsverige
Foto: Lysegårdens Golfklubb

Oversikt

Golf i Sverige

Sverige byr på et fantastisk utvalg av flotte golfbaner og mange av dem er heldige med et klima som gir en ekstra lang sesong.

Gunstig beliggenhet gjør mange baner spilleklare fra grytidlig vår til sen høst – og i mange tilfeller året rundt. Dessuten er det viktigste på plass: Svenskenes golftradisjoner strekker seg helt tilbake til 1930-tallet. Det samme gjør historien til flere av banene deres. Det legger til rette for høye ambisjoner og dertil høy kvalitet.

Der er også som regel god plass på golfbanene i Sverige og det er enkelt å møte opp, betale green fee, og gå ut på banen. Gjestespillere er mere enn velkommne de aller fleste steder. Man skal likevel sørge for å ha sitt handicap- eller grønntkort fra hjemmeklubben sin med seg. I tillegg er det ofte også billigere å spille golf på de Svenske banene.

Variasjonen er svenskenes styrke. Og noe av det som er mest unikt med den svenske golfverdenen er golfpakkene deres. Godt sammensatte tilbud som lar gjester oppleve storby, fjell, shopping og hotell – alt sentralt rundt det viktigste: Golfopplevelsen.

Grønne golfbaner strekker seg utover store deler av Sverige og det skal med andre ord godt gjøres ikke å finne golfdestinasjonen som gjør din golftur fullkommen.

Les mer om golf  i ulike deler av Sverige nedenfor.

Les mer

De 12 beste golfbanene i Sverige

De Svenske golfbanene byr på kvalitet og variasjon som dekker enhver smak og preferanse, og felles for dem alle er at de byr på super service, gode priser og tilgjengelighet. Vi har laget en liste over de 12 beste golfbanene i Sverige slik at det skal lettere for deg å planlegg din neste golfferie til Sverige. 

Les mer om de 12 beste golfbanene i Sverige

i
Foto: Brohof
Bro Hof Slott in Värmland has two of the best golf courses in Europe.
Foto: Brohof