Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Halloween i Liseberg, Göteborg
Foto: Frida Winter

Oversikt

Göteborgs eventkalender 2018

Her får du oversikt over hva som skjer de neste månedene i storbyen.

I Göteborg finner du arrangementer for alle, uansett om det er båt, hest, fotball, musikk, mat, vitenskap eller noe annet du er interessert i. Sjekk ut vår guiden!

Jul i Liseberg

Når: Fra 16. november 

Hvor: Liseberg, Göteborg 

Jul i Liseberg byr på glitrende julelys, gavejakt, vinterkaruseller, kaninland, en spektakulær isballet, skattejakt i middelalder landsbyen og mye annen morro. Det blir også mulig å gi ønskelisten sin til Julenissen.  

Gunnebo Slott julemarked 

Når: 26 - 26. november og 3 - 4.desember 

Hvor: Göteborg 

Gunnebo slott sitt julemarked er et stemningsfullt marked som virkelig gir deg julestemning. Her finner du utstillere med lokalt håndverk og västsvenske delikatesser både innen- og utendørs.

Haga Julemarked

Dato: 24. november - 16. desember

Opplev det koselige julemarkedet i Göteborgs eldste bydel. Her finner du hjemmelagde og lokalproduserte varer av alle slag i butikker og boder i julepyntede gater. 

Kronhusjul

Dato: 1 - 22. desember 

Ring inn julen med et tradisjonelt julemarked i Göteborgs eldste bygg fra 1654. Her finner du unikt håndverk og herlig julestemning i et historisk miljø. Kjøp julepresanger til familie og venner fra utstillerne på markedet og av håndverkerne som året rundt driver bedrifter i Kronhusbodarna på gården.