Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Hiking on Gotland
Foto: Gotland Active

Reisetips

Gotland Hiking Week

I mai, når blomstene titter opp av bakken og sola begynner å varme, arrangeres Gotland Hiking Week av Gotland Active. Da samles vandringsglade mennesker for å oppleve og nyte Gotlands vakre natur. De blomstrende orkideer og den store fuglebestanden vil sørge for en unik våropplevelse på øya i Östersjön.

Under helgen vil vandringen bli ledet av dyktige naturguider på ulike deler av Gotland, der dagsetappene varierer mellom 10-15 km. På vandringen vil du få muligheten til å utforske ulike naturtyper, og ikke minst den vakre Gotlandskysten. Turene kan tilpasses den enkelte og det vil finnes både kortere og lengre alternativer. Turene velges ut i fra vær og interesse, for å få en best mulig opplevelse. De ulike vandringsdagene vil inneholde varierende tema, historie og natur. Det vil også bli kulinariske matopplevelser med mulighet for å smake på det berømte gotlandske lammet og safranpannekaker.

Under vandringsuken bor du på det sjarmerende S:t Clemens Hotell, som ligger i det gamle håndverkerkvartalet i Visby. Du får middelalderen tett inn på deg i de gamle husene fra 1600-tallet. De koselige innergårdene, kirkeruinene til St. Clemens vegg i vegg og utsikten til Botansik hage skaper en hyggelig og behagelig stemning. Hotellet er miljøsertifisert og er kjent for sin varme og vennlighet mot gjestene. www.clemenshotell.se

Info om Gotland Hiking Week:

Dato: 26.april–1. mai og 3 - 13. oktober

Pris hele programmet våren:
6 800,- SEK 
Inkluderer

  • Fire guidede vandringsdager
  • Formiddagsfika og lunsj alle dager
  • Fire middager 
  • Transport

Pris hele programmet høst: 
5 200,- SEK 
Inkluderer

  • Tre guidede vandringsdager
  • Formiddagsfika og lunsj alle dager. 
  • Tre middager 
  • Transport

Overnatting

Hotell S:T Clemens 
Dobbeltrom våren, 5 netter: 4225,- kr
Dobbeltrom høst, 4 netter: 2995,- kr

Les mer om Gotland Hiking Week her.

Hvordan ta seg til Gotland

Gotland – et unikt eventyr

Gotland er ikke bare Sveriges største øy, men også Sveriges største sommerparadis.

Gå til