Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Gränna Camping, Småland
Foto: Gränna Camping

Ting å gjøre

Gränna Camping – Småland

En 4-stjerners campingplass med flott beliggenhet. I den nærliggende havnen yrer det av liv, i tillegg til fergetrafikken med flere daglige turer till Visingsö, Sveriges vakreste innlandsøy.

Overnatting

Camping med sentral beliggenhet inntil Vätterns strand med gangavstand til Gränna sentrum. Du kan velge å bo på en av de 450 campingtomtene eller i en av de 38 koselige campinghyttene.

Bad og strand

Gränna Camping ligger rett ved sjøen og Gränna badelagune. Badelagunen har direkte forbindelse med Vättern og her finnes det en flott sandstrand og volleyballnett. I forbindelse med stranden finnes det i tillegg en lekeplass og et stort utvalg av restauranter og kiosker.

Aktiviteter

På Gränna Camping er det mange morsomme aktiviteter som blant annet lekeplass, sykkelutleie, bmx-bane og skatepark, eller hva med å lage dine egne polkagriser? Fra Gränna Camping er det korte avstander til både Kolmården, Astrid Lindgrens Värld og High Chaparall – alle morsomme steder å besøke både for store og små. Så hvorfor ikke stelle vogna på campingplassen og dra på ulike dagsutflukter?

Les mer om Gränna Camping.

Velkommen til camping i Småland!