Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Gullmarsstrand Hotell, Bohuslän
Foto: Gullmarsstrand Hotell & Konferens/Vastsverige.com

Overnatting

Gullmarsstrand Hotell – Västsverige

Så nærme vannet du kan komme i det idylliske fiskesamfunnet Fiskebäckskil.

Gullmarsstrand Hotell & Konferens ligger i det idylliske fiskesamfunnet Fiskebäckskil, midt på Bohuskysten i Västsverige. Gullmarsstrand ligger så nære vannet man kan komme, på en langstrakt brygge med utsikt over Gullmarsfjordens øyer og bukter, og i nærheten av byen Göteborg.

Roen og stillheten er varemerke men om lysten skulle komme finnes det også flere muligheter for opplevelser og eventyr å ta seg til. Gullmarsstrand Hotell har 82 smakfullt designede rom til rådighet. Tilgangen til havutsikt er god, og du kan bo helt ved kanten av vannet. Ikke mange restauranter ligger så idyllisk til som Restaurant G, som er restauranten til hotellet. Restauranten er åpent året rundt.

Det anbefales å besøke Sinnenas Havsbad. Hotellets spa og havsbad som hviler på påler rett ut i havet. Her kan du nyte badstu og bad i ulike temperaturer. Det nyeste tilskuddet til Gullmarstrand er Sinnenas Relax hvor du finner et nytt innendørsbasseng og badstu med en glassvegg mot bryggen og havet. Utsikten er unik! De ansatte på Gullmarsstrand hjelper gjerne til med passende aktivitetsforslag, mest populært er alle typer båtturer, f. eks selsafari langs kystlinjen.

Les mer om Gullmarstrand Hotell

Velkommen til Västsverige!