Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Gustavsvik Camping, Örebro
Foto: Örebrokompaniet

Overnatting

Gustavsvik Camping – Örebro

Gustavsviks fem-stjerners camping i Örebro er utpekt til en av Europas beste campingplasser – og det er lett å forstå hvorfor.

Campingen er vakkert beliggende rett sør for Örebro sentrum og nabo med Gustavsvik opplevelsesbad, Lost City. Men badet er ikke den eneste aktiviteten på Gustavsvik. Her finnes alt fra golf og minigolf, racket-sport, fiske og lekeplass til svingende kvelds-moro med livemusikk og god mat.

I de nye hyttene bor fem personer flott og komfortabelt med hotellstandard. Campingen har 675 store og fine tomter, de fleste er utstyrt med elektrisitet og kabel-TV. Du kan også koble deg opp til gratis Wi-Fi på hele campingområdet. I den nyrenoverte "Gallerian" finnes en helt ny restaurant med alle rettigheter, kveldsunderholdning og uteservering, pizzeria, fastfood, matbutikk, suvenirbutikk, arkadespill, isbar og kiosk med mer. Rett ved "Gallerian" finnes også en av landets største lekeplasser.

På området ligger det også tre eksklusive servicebygninger med tilgang til dusj og toalett samt eget stellerom for barn. Her finnes også muligheter og utstyr for matlaging og oppvask, egne vaskerom utstyrt med vaskemaskiner og tørketromler, samt et lekerom og TV-rom.

Gustavsviks 18-hulls golfbane ligger rett ved siden av campingen, og ca. 15 minutters bilreise unna finnes enda en 18-hulls golfbane. Du spiller til redusert pris på begge banene når du bor på Gustavsvik.

Les mer om Gustavsvik Camping & Stugby

Velkommen til Örebro!

Velkommen til Örebro

Örebro ligger som en perle mellom Stockholm og Oslo ved bredden av innsjøen Hjälmaren, 32 mil fra Oslo og 22 mil fra Stockholm. Som Sveriges 6. største by er det ikke rart at tilbudet av aktiviteter gjør ett besøk vel verdt turen.

Gå til