Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Opplev eksotiske Lost City i Gustavsvik
Foto: Lost City

Ting å gjøre

Gustavsvik Lost City – Örebro

Eventyret venter på deg. Kom og utforsk de mystiske ruinene og kast deg ut i noen av de lengste og heftigste vannskliene på Gustavsviks Lost City i Örebro, Sveriges største opplevelsesbad!

Et sted dypt inne i den tette jungelen, blant fossefall, bølger og ville stryk, finnes den forsvunne byen, Og her, i Lost City, er det store eventyret alltid i nærheten. Utforsk de mystiske ruinene og kast deg ut i Sveriges heftigste vannsklier: Jungle Escape, River Run, og den over 200 meter lange Treasure Hunter! Jungle Escape har dessuten to filer slik at du kan konkurrere om hvem som kjører raskest.

Her kan du også svømme blant bølgene i det store bassenget med bølgemaskin eller utfordre dine venner i klatreveggen. Eller du kan nyte en stille stund i noen av de varme boblebassengene, for så å la deg friste av alle de deilige rettene på den asiatiske restaurantens store buffé. For de minste barna finnes det også et nytt bade-lekeland med morsomme minisklier og varme, herlige basseng.

I forbindelse med badet finnes det også en elegant relax-avdeling med ovn- og tørrbadstue, boblebad, massasjeavdeling og lounge med bar og restaurant. Relaxen har gratis WI-FI. På Gustavsvik finner du i tillegg et helt nytt treningssenter med et 50 meters basseng og dessuten et utendørsområde med basseng og vannsklier.

Les mer om Gustavsvik - Lost City.

Velkommen til Örebro!

Velkommen til Örebro

Örebro ligger som en perle mellom Stockholm og Oslo ved bredden av innsjøen Hjälmaren, 32 mil fra Oslo og 22 mil fra Stockholm. Som Sveriges 6. største by er det ikke rart at tilbudet av aktiviteter gjør ett besøk vel verdt turen.

Gå til