Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Hafsten Resort
Foto: Hafsten Resort

Ting å gjøre

Hafsten Resort – Västsverige

Hafsten Resort er en av vestkystens mest spennende helårsåpne fritids- og konferanseanlegg beliggende på en halvøy med fantastisk utsikt over havet og skjærgården. Innerst i midten av Bohuslän, midt mellom Göteborg og Strömstad, rett vest for Uddevalla.

Til Hafsten Resort er man velkommen året rundt. Vi tilbyr et herlig campingområde med 0-200 meter til en barnevennlig sandstrand.

Overnatting

Du kan velge å bo på en av de 360 flotte campingtomtene eller de 60 koselige hyttene, alt i flotte omgivelser. Det tilbys ulike typer av hytter både i størrelse og modell, både vanlige hytter og hotellhytter. Alle hyttene har terrasse med bord og stoler så man kan sitte og nyte utsikten og solen.

Aktiviteter

Med 63 ulike aktiviteter for hele familien, to strender og vakre turløyper med naturskjønne utsiktsplasser finnes det alltid noe å gjøre her. Eksempel på aktiviteter: Mini-spa med boblebad, badstue og relax-avdeling, vannsklie, eventyrgolf, tennis, trubadurkvelder, motorbåt, tråbåt, kano, 900 meter lang zipline, klatrevegg og ridning i skog og mark.


Bad & strand

Det finnes to flotte strender. I tillegg kan du ha det gøy i vannet i et nybygd bassengområde med 4 basseng og en 86 meter lang vannsklie

Mat

Her finnes både kafé, bar og restaurant som er åpent alle dager hele året. Et variert mat-tilbud som kan tilfredsstille de fleste med alt fra à la carte til pizza og hamburgere. Det finnes også muligheter for å bestille en egen frokostkurv dersom man skulle ønske det.

Pakketilbud

Hafsten Resort tilbyr Lyxpaket og Weekendpaket for privatpersoner. Det er også mulighet til å arrangere bryllup og slektstreff her. Det skreddersys konferanser for opp til 50 personer i fine lokaler med god mat og drikke, teambuilding og flere andre spennende aktiviteter.

Les mer om Hafsten Resort.

Velkommen til camping i Västsverige!

Velkommen til Västsverige

Västsverige byr på en herlig miks av storbyliv, naturopplevelser, mat i verdensklasse og et bredt spekter av spa- og golfanlegg. Västsverige er kontrastenes region med variert natur. På reise gjennom regionen kan du oppleve de åpne slettene i Västergötland, glatte granittklipper og sjarmerende fiskevær i Bohuslän, samt dype skoger og mange innsjøer i Dalsland.

Gå til