Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Hafsten Resort, Västsverige
Photo: Alexander Kirchner

Aktivitet

Hafsten Resort – Västsverige

Hafsten Resort er en av vestkystens mest spennende helårsåpne fritids- og konferanseanlegg beliggende på en halvøy med fantastisk utsikt over havet og skjærgården. Innerst i midten av Bohuslän, midt mellom Göteborg og Strömstad, rett vest for Uddevalla.

Til Hafsten Resort er man velkommen året rundt. Vi tilbyr et herlig campingområde med 0-200 meter til en barnevennlig sandstrand.

Overnatting

Du kan velge å bo på en av de 360 flotte campingtomtene eller de 60 koselige hyttene, alt i flotte omgivelser. Det tilbys ulike typer av hytter både i størrelse og modell, både vanlige hytter og hotellhytter. Alle hyttene har terrasse med bord og stoler så man kan sitte og nyte utsikten og solen.

Aktiviteter

Med 63 ulike aktiviteter for hele familien, to strender og vakre turløyper med naturskjønne utsiktsplasser finnes det alltid noe å gjøre her. Eksempel på aktiviteter: Mini-spa med boblebad, badstue og relax-avdeling, vannsklie, eventyrgolf, tennis, trubadurkvelder, motorbåt, tråbåt, kano, 900 meter lang zipline, klatrevegg og ridning i skog og mark.