Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

After Beach, Tylösand, Halland
Foto: Pamela.se

Oversikt

Hallands eventkalender 2018

Les vår guide til events i Halland de neste månedene.

Her kan du bli med på utstillinger, fiske, konserter, biltreffer, LAN og middelalderdager. Det er rett og slett masse gøy som skjer i Halland!

Jubileumsjul på Tjolöholm slott
Når: 16.– 18., 23.– 25., 29.– 30. november og 1.– 2. desember
Hvor: Tjolöholm slott, Halland
Tjolöholm slotts julemarked byr inn til ærverdig slottsjul med et hundretalls utstillere av håndverk og lokalproduserte matdelikatesser. Hele slottet glitrer av lys og tradisjonell julekos. Barna kan ta med ønskelisten sin til nissen og delta i morsomme juleaktiviteter med nissens alver.
Les mer her

Christmas market in Eksjö, HallandLet the Christmas spirit soak in at the traditional Christmas market in Eksjö, Halland. Foto: Eksjö julmarknad

Wapnö julemesse
Når: 22.– 25. november og 30.november – 2. desember
Hvor: Wapnö Gård, Halland
På Wapnö gård får du en forsmak på julen gjennom det store julemarkedet med 150 ulike utstillere. Her finnes det håndverkere av alle slag og matboden er fylt med julens delikatesser. Hele gården er fylt med julestemning med tente fakler, juletrær, julesanger og juledufter.
Les mer her

Hallandsjul
Når: 16.– 18. november
Hvor: Lilla Böslid, Halland
Hvert år samles 100 utstillere på Lilla Böslid for å gi besøkende fra både nær og fjern muligheten til å oppleve et ekte gammeldags hallandsk julemarked. Kom å møt matprodusenter og kunsthåndverkere og kjenn på den herlige julestemningen.
Les mer her