Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Halmstad Arena Bad in Halland
Foto: Anders Andersson

Ting å gjøre

Halmstad Arena Bad

Halmstad Arena Bad er et av Sveriges største eventyrbad. Her kan små og store leke seg i vannet med et stort utvalg av alt fra rutsjebaner, hopp- og stupebrett, vannløype og fosser til strømkanal og et eget område for bobler.

Eventyrsbasseng 

Eventyrbassenget er et område med flere morsomme aktiviteter som sklier, fosser, strømkanal, og en egen del for barn med badedyr, leker og et stort basseng med gjennomsnittstemperatur på 30 grader. Bassengdybden varierer fra 0 til 1,40 meter og er et trygt område for alle barn. 

Barneavdeling

Barneavdelingen inneholder minisklier, flyteleker, vannparaply og mye annet som er tilpasset de yngste i familien. 

Treningsbasseng

Ønsker du å bruke tiden i bassenget på trening? Da finner du et eget 25 metes basseng med baner og starttårn i arenaen. Bassenget har åtte baner og er tilrettelagt for trening. 

Stupebasseng

I Halmstad Arena Bad finner du et helt eget stupebasseng med flere hoppetårn. Bassenget er 3,8 meter dypt og er tilpasset deg som elsker å hoppe fra større høyder. 

Kafé og andre aktiviteter 

Det fins en kafé i eventyrbadet, og vil man heller utforske mer av byen kan man spille minigolf og eventyrgolf, teste berg- og dalbanen på Kungsbygget som er 935 meter lang, eller også sikte seg smart inn mot den italienske iskiosken Riccardo som du finner mellom sentrum og Tylösand.

Les mer om Halmstad Arena Bad