Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Hennickehammars Herrgård, Värmland, Värmland
Foto: HH Qvistform

Overnatting

Hennickehammars Herrgård – Värmland

Hennickehammars Herrgård tar imot gjestene sine med sin sjarm, god mat og fine rom. Her kan du få deg et rolig avbrekk i hverdagen, med mulighet til det aktivitetsnivået som passer deg.

I de värmländska skogene, ikke langt fra Filipstad, ligger Hennickehammars Herrgård. Den staselige hovedbygningen, malt i gult, tar i mot gjester med sin sjarm. Bak herskapshuset ligger herregårdens skjulte perle, det glitrende Hemtjärn, som du kan bruke som du vil. Lån en båt og utnytt sjøen for en fisketur eller koselig utflukt.

Herregården har også et moderne velværeområde og de mange kroppsbehandlinger du kan velge mellom gjør at du selv kan tilpasse din egen spahelg.

Hennickehammars Herrgård tilbyr også gode matopplevelser fra det anerkjente kjøkkenet og på kveldene er det hyggelig liv i salongene fra 1700-tallet.

Overnatting

Herregården har 51 rom med tilsammen 100 senger, fordelt på enkel - og dobbeltrom, samt 6 mini-suiter (noen med boblebadekar) I hovedbygningen er det 20 rom, resten er å finne i bygninger rundt den vakre parken ved herregården.

Aktiviteter

For gjester som ønsker en aktiv herregårdsweekend finnes det for eksempel tennis, treningsrom, boule og golf. På vinteren er det ikke langt til en liten bakke med heis som er perfekt for aking, både for store og små.

Les mer om Hennickehammars Herrgård