Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Utsikt over Hills Golf & Sports Club, Västsverige
Foto: Hills Golf & Sports Club

Ting å gjøre

Hills Golf & Sports Club – Västsverige

Hills Golf & Sports Club ligger rett utenfor Göteborg i flott natur og reiser du hit er du sikret en stor og spennende golfopplevelse. Banen er designet av Arthur Hills, og anlegget er av ypperste kvalitet.

Da banen åpnet i 2005 ble den ranket som en av de 10 beste nye banene i verden det året. Banen er designet av Arthur Hills men i 2014 ble også 6 av banens hull re-designet av proffspilleren Johan Edfors.

Ambisjonen var å skape en bane som både stimulerer og inspirerer, og det gjør den. Flere tee steder gjør at spilleren får en opplevelse som står i forhold til sitt eget handikap, og det kuperte landskapet byr på stadige overraskelser. Lett? Absolutt ikke. Men Hills GK er verdt en ekstra golfreise uansett om det er vår, sommer eller høst. Hills tilbyr fairways av sjenerøs bredde, smart plasserte bunkere og alternative veier til green.

Les mer her.

Golf i Västsverige

Västsverige er kjent for den idylliske kyststripen fra Strömstad nedover mot Göteborg, men regionen er mer enn skjærgårdsperler. Her finnes nemlig også en rekke ulike golfbaner.

Gå til