Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Utsikt over Hills Golf & Sports Club, Västsverige
Foto: Hills Golf & Sports Club

Ting å gjøre

Hills Golf & Sports Club – Västsverige

Hills Golf & Sports Club ligger rett utenfor Göteborg i flott natur og reiser du hit er du sikret en stor og spennende golfopplevelse. Banen er designet av Arthur Hills, og anlegget er av ypperste kvalitet.

Scandinavian Invitation 22-25 august på Hills Golf & Sports Club. 

Den 22-25 August 2019 arrangeres årets største golf-fest i Göteborg når Europatouren og Scandinavian Invitation for andre året på rad spilles på Hills Golf & Sports Club. 

Her kan du oppleve 4 dager med golf i verdensklasse kombinert med kulinariske opplevelser og aktiviteter for hele familien. I år er det også bekreftet at Sveriges største golfstjerne og major vinner Henrik Stenson blir å finne i startfeltet! 

I fjor besøkte over 70 000 tilskuere og golfentusiaster fra hele Skandinavia Hills under konkurransedagene, så benytt sjansen til å oppleve golf på øverste nivå når turneringen nå vender tilbake til Hills. 

Med beliggenhet rett utenfor Göteborg er ett besøk på Scandinavian Invitation og Hills en fin mulighet til å kombinere golf i verdensklasse med alt storbyen Göteborg har å tilby av aktiviteter, severdigheter og ikke minst utvalg av restauranter og spisesteder. 

Les mer om turnering og kjøp billetter

Om Hills Golf & Sports Club

Da banen åpnet i 2005 ble den ranket som en av de 10 beste nye banene i verden det året. Banen er designet av Arthur Hills men i 2014 ble også 6 av banens hull re-designet av proffspilleren Johan Edfors.

Ambisjonen var å skape en bane som både stimulerer og inspirerer, og det gjør den. Flere tee steder gjør at spilleren får en opplevelse som står i forhold til sitt eget handikap, og det kuperte landskapet byr på stadige overraskelser. Lett? Absolutt ikke. Men Hills GK er verdt en ekstra golfreise uansett om det er vår, sommer eller høst. Hills tilbyr fairways av sjenerøs bredde, smart plasserte bunkere og alternative veier til green.

Les mer her.

Golf i Västsverige

Västsverige er kjent for den idylliske kyststripen fra Strömstad nedover mot Göteborg, men regionen er mer enn skjærgårdsperler. Her finnes nemlig også en rekke ulike golfbaner.

Gå til