Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Hindåsgården conference and spa hotel in West Sweden
Foto: Hindåsgården conference and spa hotel

Overnatting

Hindåsgården Konferanse- og Spahotell

På Hindåsgården Konferanse og Spa, rett utenfor den västsvenske kystbyen Göteborg, kan du møte venner, kollegaer og dine kjære i et avslappende og rolig miljø.

Spennende mat og fantastisk utsikt

Velkommen til Hindåsgården hvor du kan nyte vellagde matretter i flere ulike matsaler. Frokostbufféten står servert i den store Lavvoen som er bygget i tre og med høyt under taket. I den store matsalen dekkes det opp til lunsj og middag, og i loungen kan du ta en fika og noe godt å drikke. 

Avkobling for kropp og sjel

I spa- og avslapningsavdelingen, som går under navnet Skogen Källa, kan du ta en dukkert i bassenget, trene i gymmen eller nyte varmen i dampbadstuen eller den tradisjonelle badstuen. For deg som ønsker en ekstra hånd så tilbys det spa-behandlinger og spapakker. Under oppholdet kan du også utfordre familie og venner i en omgang med biljard eller dart, ta en vandretur, et bad i sjøen eller prøve langrennskiene om du besøker Hindåsgården på vinterstid. 

Store og små grupper

Om du besøker Hindåsgården sammen med venner, familie eller kollegaer finnes det mye å oppleve. Sammen med samarbeidspartnere kan gården tilby flere ulike aktiviteter både inne- og utendørs året rundt.