Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Hotel Tylösand, Halland
Foto: Hotell Tylösand

Ting å gjøre

Hotel Tylösand – Halland

Hotel Tylösand har siden 1995 vært eid av Per Gessle og Björn Nordstrand, som har skapt et av vestkystens mest unike opplevelsessenter der moderne hotellovernatting kompletteres med et flertall innovative og førsteklasses restauranter, et fantastisk spa, konferanseanlegg, Sveriges største kunstgalleri rettet mot moderne fotokunst og et pulserende nattliv.

The Spa

Opplev et spa helt utenom det vanlige. Her får du opplevelser som overrasker, inspirerer og slipper løs masse kreativ energi. Hva sier du til film i bassenget (swim-in film), klatring innendørs, mixologbar, behandlinger for både kropp og sjel og mye annet spennende.

Underholdning

De fleste helger byr Hotel Tylösand på noe ekstra. Du kan i høst blant annet være med på vinsmaking, nyte live musikk eller slå deg løs på dansegulvet i Leif's Lounge. Les mer om programmet her.

Mat

Det finnes ulike muligheter for å nyte god mat på Tylösand. Restaurang Tylöhus er hotellets klassiske restaurant. Her får du fantastisk mat fra en meny med retter fra vel utvalgte produsenter. Restauranten byr i tillegg på en flott utsikt over stranden og havet. Leif’s Bar & Grill er et spisested med fokus på grillet mat og pizza i et herlig miljø. Rustikt, frekt og smakrikt. På sommerstid kan du også nyte to andre herlige spisesteder. Bettans Bar byr på skalldyr og sushi, eller en herlig drink. Hos Titus Tapas serveres spansk plukkmat og gode viner.

Kunst

Galleriet Tres Hombres Art ble grunnlagt av Per Gessle og Lars Nordin, og tilhører i dag en av landets mest velkjente aktører innen fotokunst. Galleriets base finnes på Hotel Tylösand og her vises verdensberømte fotografer som blant annet Albert Watson, Terry O’Neill, Anton Corbijn, Mary McCartney m.fl. Utover en stor samling av fotografiske verk vises malerier, skulpturer og grafikk av samtidskunstnere både skandinaviske og internasjonale. Du trenger ikke å være hotellgjest for å besøke galleriet og de fleste lokalene er døgnåpne.

Les mer om Hotel Tylösand.

Velkommen til Halland!