Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Poolen på Hotel Tylösand i Halland
Foto: Fotopamela.se

Ting å gjøre

Hotel Tylösand – Litt mer av det gode

Hotel Tylösand har siden 1995 vært eid av Per Gessle og Björn Nordstrand, som har skapt et av vestkystens mest unike opplevelsessenter der moderne hotellovernatting kompletteres med et flertall innovative og førsteklasses restauranter, et fantastisk spa, konferanseanlegg, Sveriges største kunstgalleri rettet mot moderne fotokunst og et pulserende nattliv.

The Spa

Inne eller ute, eller både og,  The spa på hotell Tylösand er en spaopplevelse utenom det vanlige. Her får du opplevelser som overrasker, inspirerer og slipper løs masse kreativ energi.

Nyt den herlige utsikten fra det store utendørsbassenget, slapp av i en de mange boblebadene eller i en badstue. I spaavdelingen tilbys det hele 20 rom med ulike behandlinger, frisør, neglsalong, mikslabb og spashop. I poolbaren serveres det forfriskende drinker som kan nytes både innen- og utendørs. 

Se en kinofilm i bassenget, miks din egen skrubb i mixologilabben, slipp sansene fri med en økologisk behandling eller øk pulsen med en av de mange treningstimene som tilbys. La deg forvandle! 

Hotellet

I 1995 tok Björn Nordstrand og den tidligere vokalisten i Roxette Per Gessle over Hotel Tylösand. De ønsket å fokusere hotellets røtter til Halmstad og hotellets historie og fremtid. Samarbeidet mellom popstjerne og businessmannen har skapt et nytenkende og personlig preg på et av Sveriges få gjenværende private hoteller. Med 230 rom, hvor mange rom har en helt fantastisk havutstikt., tre restauranter, after beach om sommeren og en fantastisk spaavdeling tilbyr Hotel Tylösand en komplett hotellopplevelse. Med den langstrakte Tylösanden rett utenfor døren har hotellet en helt unik atmosfære, som du bare finner her. 

Les mer og book rom her

Restauranter

Det finnes ulike muligheter for å nyte god mat på Tylösand. Restaurang Tylöhus er hotellets klassiske restaurant. Her får du fantastisk mat fra en meny med retter fra vel utvalgte produsenter. Restauranten byr i tillegg på en flott utsikt over stranden og havet. Leif’s Bar & Grill er et spisested med fokus på grillet mat og pizza i et herlig miljø. Rustikt, frekt og smakrikt. På sommerstid kan du også nyte to andre herlige spisesteder. Bettans Bar byr på skalldyr og sushi, eller en herlig drink. Hos Titus Tapas serveres spansk plukkmat og gode viner.

Kunst

Galleriet Tres Hombres Art ble grunnlagt av Per Gessle og Lars Nordin, og tilhører i dag en av landets mest velkjente aktører innen fotokunst. Galleriets base finnes på Hotel Tylösand og her vises verdensberømte fotografer som blant annet Albert Watson, Terry O’Neill, Anton Corbijn, Mary McCartney m.fl. Utover en stor samling av fotografiske verk vises malerier, skulpturer og grafikk av samtidskunstnere både skandinaviske og internasjonale. Du trenger ikke å være hotellgjest for å besøke galleriet og de fleste lokalene er døgnåpne.

Les mer om Hotel Tylösand.

Velkommen til Halland!

Spa & velvære i Halland

Halland ligger i kort kjøreavstand fra Göteborg og har en av Sveriges vakreste kystlinjer. Her har kurstedtradisjonene herjet i flere hundre år, og fire av Sveriges mest sagnomsuste og luksuriøse spa-hotell ligger rett ved havet.

Gå til