Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Villa Sjötorp, Västsverige
Foto: Roger Borgelid/vastsverige.com

Overnatting

Hotell Villa Sjötorp – Västsverige

Besøk det ombygde sommerstedet med rom som er basert på 1900-tallet.

Hotell Villa Sjötorp ligger sør for Uddevalla, nord for Stenungsund. Villaen ble bygget som et sommerbosted i 1901 av Emil Haeger. I dag er huset hotell og restaurant med konferansefasiliteter.

Rommene er basert på tiden huset ble bygd på, med tanke på dagens komfortkrav. I nærheten av hotellet er det en badestrand, tre minutters gange til Sveriges vakreste golfbane og fine turer i skog og fjell. Det er også muligheter til å fiske, seile, padle og ta sykkelturer.

Gå ombord på fiskebåten M/S Märta og dra ut på Bohusläns vakre skjærgård

Har du motet i deg til å møte det skiftende været? Været på kysten kan skifte fra strålende sol med speilblankt blått hav til en sterk vind med regn og mørke skyer. Skipperen på båten passer på at du er trygg ombord på båten og du kan få varme klær om det trengs.

Er du matinteressert finnes det deilige ferske muslinger å få. Disse kokes med litt olje, løk og vin. Dette får du servert sammen med nybakt brød og passende drikke til. Disse kan du også være med å finne på en muslingsekspedisjon som tar omkring fire timer. Villa Sjötorp venter deg med et kjøkken som serverer mat basert på lokale råvarer i husets flotte matsal.

Etter en god natts søvn venter en deilig frokostbuffe med levende lys. Drøm deg bort på Villa Sjötorp før du vender tilbake til virkeligheten igjen.