Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Ting å gjøre

Icebug Xperience – Västsverige

Icebug Xperience, Västsverige
Foto: Thanner/Elmrin

Fra 30. august til 1. september er det duket for Icebug Xperience – et 75 kilometer langt løp som går gjennom Bohusläns vakre kystlandskap. Løpet er fordelt på tre etapper og over tre dager, og løperne får oppleve et kontrastfylt landskap, bestående av både kyst, skog og pittoreske landsbyer.

Løp, gå – eller begge deler

Icebug Xperience er definitivt ikke bare et løp bare for de topptrente! Løpet er delt inn i tre forskjellige kategorier, og du velger selv om du vil løpe eller gå – eller veksle mellom begge deler. Du kan bli med i gå-gruppa hvis du ønsker mer tid til å nyte naturen, velge løpegruppa hvis du heller vil utforske terrengløping i verdensklasse, eller være med i gå/løpe-gruppa hvis du både vil gi jernet og nyte.

Løpet går over tre dager og byr på 7,5 mil av Västsvensk naturnytelse.

Norsk Camp

Mellom og etter etappene står det sosiale i sentrum, og nok så sosialt er det på Camp Norway. Her kan alle norske deltakere (eller de som bare elsker nordmenn!) bo i hytter ved vannet, være med på foredrag og peptalks, og ha det gøy sammen med andre løpeglade mennesker. 

Moro for ungene

Campen holder til på idylliske Ramsvik Camping & Stugby – nære Smögen i et område intil kysten som er perfekt til sporty utendørsopplevelser og aktiviteter som gåturer, dykking, båtliv og fiske. Og hvis du trodde barn var et hinder, må du tro om igjen! Under Icebug Xperience arrangeres nemlig en egen Kids Camp som sørger for at barn mellom 6 og 12 år også får oppleve alt Bohuslän har å by på av opplevelser og aktiviteter. Mens du er ute og løper eller går, vil kyndige guider ta med barna ut for å fiske, klatre, teste kajakk eller bygge sandslott på stranda.

Les mer om Icebug Xperience her, og om Camp Norway her.

Velkommen til årets Icebug Xperience i vakre Bohuslän!


Les mer om Västsverige her.