Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Sponsored by
Idre Fjäll, Dalarna
Photo: Idre Fjäll

Aktivitet

Idre Fjäll om sommeren – Dalarna

En ferie på Idre Fjäll er herlige fjellopplevelser, morsomme aktiviteter og behagelig avkobling. Her er det enkelt å finne noe som passe for alle i familien.

Idre Fjäll tilbyr mange forskjellige aktiviteter og spennende eventyr som rafting, ridning, vandring, fiske, beversafari, golf, hundekjøring, klatring, minigolf, vannsklier, basseng, bowling, klatrepark, skytebane, 6- seters stolheis, trampoline, sæter med dyr og mye mer.

I nærområdet finnes blant annet Sveriges sydligste sameby, den magiske Trollvägen og Sveriges høyeste fossefall, Njupeskär.

Idre Fjäll har i flere år satset stort på mountain bike. Deres cross country-stier slynger seg rundt fjellet og passer både for barn og voksne. Her finnes også en terrengsykkelbane som barna elsker og en såkalt ”Skills area” hvor man kan trene teknikk, hopp med mer. Terrengsykler kan leies på stedet og for deg som har med egen sykkel finnes det sykkelverksted ved behov.

Uansett om dere velger å bo i en av de koselige hyttene, de litt større leilighetene eller på fine Pernilla Wiberg Hotel så har dere gåavstand til aktiviteter, restauranter, butikker, utendørsbasseng og aktivitetssenteret.

Et annet fint innslag er alle reinsdyr som vandrer fritt i hyttebyene om sommeren. Ja, på Idre Fjäll kan man virkelig samle på gode sommerminner.

Les mer om Idre Fjäll her.

Idre Fjäll er også en meget populær vinter-destinasjon. De har blitt en favoritt-destinasjon når det kommer til skiferie i Sverige. Her kan du både stå på langrenn, alpint og finne mange aktiviteter utenfor løypene. Les mer her.

Velkommen til Dalarna!