Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Jordhammars mansion in West Sweden
Foto: Peter Muld

Overnatting

Jordhammars Herregård

Slå deg ned og nyt god mat i matsalen eller på den koselig verandaen. Jordhammars Herregård hage har flere uteplasser som passer utmerket for ulike anledninger. Her finner du også flotte boblebad og en vedfyrt stamp. Behøver du å overnatte kan du ta inn på vandrehjemmet eller leie en leilighet.

Bo en natt

I andre etasje i Jordhammars Herregård finnes det ni rom i ulike størrelser, toseng-, tresengs- og familierom. På Vandrerhjemmet er det et trivelig kjøkken for selvhushold. Om du vil finnes også muligheten å bestille frokost. Skal overnatte over en lengre periode finnes det også leiligheter med selvhushold til leie. 

Konferanse og større grupper

Leter du etter et sted å ha konferanse, tilbyr Jordhammars Herregård dagkonferanser for grupper opp til 80 personer. Ønsker du å sveise sammen gruppen eller ha en rolig dag med venner? Sammen med samarbeidspartnere kan Jordhammars Herregård tilby ulike aktiviteter for deg og dine. Den vakre Herregården er også en utmerket sted å arrangere bryllup og andre festligheter. 

Slott & herregårder i Västsverige

Vil du sove i unike og landlige omgivelser? Noe av det som er med på å gjøre Västsverige så utrolig vakkert er alle de flotte slott og herregårder som finnes her.

Gå til