Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Christmas market in Halland
Foto: Hushållningssällskapet Halland

Reisetips

Julemarkeder i Halland

I Halland arrangeres det hvert år flere fantastiske og tradisjonsrike julemarkeder. Velfylde boder med håndverk, lokalproduserte delikatesser og mengder av julegodteri gir deg den gode julestemningen. Pass på å varme deg med et glass gløgg!

Julemarked på Derome Trä & Nostalgimuseum 
Når: 
For første gang inviterer Derome Trä & Nostalgimuseum til julemarked. Her blir det herlig gammeldags julestemning med hest og vogn, julenisse som samler inn ønskelister, salg av trehåndverk og mye annet morro for alle i familien.
Les mer her

Julemarked på Varbergs festning
Når:
Julemarked på Varbergs festning finner du julens gode smaker, flott og lokalt håndverk og mye annet. 
Les mer her

Jubileumsjul på Tjolöholm slott
Når: 
Hvor: Tjolöholm slott, Halland
Tjolöholm slotts julemarked byr inn til ærverdig slottsjul med et hundretalls utstillere av håndverk og lokalproduserte matdelikatesser. Hele slottet glitrer av lys og tradisjonell julekos. Barna kan ta med ønskelisten sin til nissen og delta i morsomme juleaktiviteter med nissens alver.
Les mer her

Hallandsjul
Når: 
Hvor: Lilla Böslid, Halland
Hvert år samles 100 utstillere på Lilla Böslid for å gi besøkende fra både nær og fjern muligheten til å oppleve et ekte gammeldags hallandsk julemarked. Kom å møt matprodusenter og kunsthåndverkere og kjenn på den herlige julestemningen.

Les mer her

Wapnö julemesse
Når: 
Hvor: Wapnö Gård, Halland
På Wapnö gård får du en forsmak på julen gjennom det store julemarkedet med 150 ulike utstillere. Her finnes det håndverkere av alle slag og matboden er fylt med julens delikatesser. Hele gården er fylt med julestemning med tente fakler, juletrær, julesanger og juledufter.

Les mer her

Jul på Öströö Fårfarm

Når: 
På Öströö Fårfarm får du garantert julestemning. Her kan du leke med nissene og barna kan hilse julenissen. Er det snø er det mulig å prøve hest og slede, hvis det er lite snø blir det hest og vogn.