Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Karlstad Swecamp Bomstadbaden i Värmland
Foto: Helena Christerdotter

Overnatting

Karlstad SweCamp Bomstadbaden – Värmland

Bomstadbaden er en fire-stjernes familiecamping som passer perfekt hvis du er glad i herlige bad, flott natur og morsomme aktiviteter. Her våkner du nemlig opp i vakker furuskog på Värmlands Riviera.

Overnatting

På Karlstad SweCamp Bomstadbaden bor du som i en oase ved Vänerns strand. Parker campingvognen, bobilen eller slå opp teltet i glissen furuskog på fine grønne plasser. Eller bo i velutstyrte hytter, leiligheter eller rom med sjøutsikt.

Bad og strand

Her finnes en av Sveriges mest naturskjønne strender, også kalt Värmlands Riviera. Den drøye 400 meter lange sandstranden er kjent for å være langgrunn og meget barnevennlig. Det finnes også boblebad og badstue som du kan booke i resepsjonen.

Mat

På området finnes en kiosk, butikk og restauranten Bomstad Kök & Bad. Her kan du nyte god mat og et glass vin hvis du ønsker. I juli arrangeres grillkvelder med underholdning.

Aktiviteter

På Bomstadbaden kan du spille eventyrgolf og beachvolleyball; leie kajakk, tråbåt og SUP eller bli med på guidet båttur i skjærgården. Omgivelsene inspirerer til koselige turer og i nærheten finnes et fantastisk friluftsområde med lysløyper.

Campingen ligger kun 9 km fra Karlstad sentrum og 4 km fra shoppingsentret Bergvik, og er det perfekte utgangspunktet for dagsturer til resten av Värmland.

Les mer om Karlstad SweCamp Bomstadbaden.

Velkommen til camping i Värmland!