Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Badeland på Kneippbyn resort, Gotland
Foto: Kneippbyn

Overnatting

Kneippbyn – Gotland

Familieresort med 5-stjernes camping samt hotell, hytter, villavogner og leiligheter bare 3 kilometer sør for Visby. Du bor som nabo til Villa Villekulla, på klippekanten rett ved havet. Her finnes også en fornøyelsespark, restauranter, kafé og en liten dagligvarebutikk.

På Kneippbyn Resort finnes totalt 700 senger i ulike prisklasser. Bo i hytte, leilighet, bed & breakfastrom, villavogn eller på hotellet. Alle overnattingsmuligheter leies ut per døgn, weekend eller uke. Hvorfor ikke ta en natt i en trehytte eller fiskehytte?

5-stjerners camping

Hos Kneippbyn Resort finner du Gotlands eneste 5-stjerners camping, med 200 campingtomter for campingvogn, bobiler og telt. Her finnes også egne spesielle, asfalterte tomter – med terrasser mot havet. Selvsagt finnes det også et antall Quick stop-plasser for de som bare skal bli en liten stund. 

Resort – på ordentlig

At Kneippbyn er et Resort innebærer at all tenkelig service finnes på området. Her finnes kafé, restauranter, gatekjøkken, tennisbane, minigolf, nærhet til mosjonsløyper og mye mer. Det du ikke finner på Kneippbyn finner du i Visby, dit går det direktebusser i høysesongen.

Show – Dröse & Norberg gjester Kneippbyn i sommer

I høysesongen kommer det hver mandag, onsdag og fredag inviteres til en fargesprakende, underholdene og fengende forestilling for hele familien. 

"Busklubben" – for alle barn

For de som bor på Kneippbyn Resort anstrenger de ansatte seg alltid litt ekstra. De foreslår at man gir hele familien litt merverdi ved å melde på barna til "Busklubben", med daglige aktiviteter i uke 27-32.

Beste pris

Aller mest for pengene får du om du booker pakkereise. Det finnes pakker med overnatting, entré til Sommar & Vattenland, Show, Busklubben med mer. Les mer om pakkereisene.

Velkommen til Gotland!

Familieparker i Sverige

Moro for liten og stor! Sverige har et fascinerende stort utvalg av dyreparker, fornøyelsesparker, familiemuseum og aktiviteter for både liten og stor.

Gå til