Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Kokpunkten Actionbad, Västerås
Foto: Kokpunkten

Ting å gjøre

Kokpunkten - Sveriges første Actionbad, Västerås

Kokpunkten er Sveriges første actionbad, på over hele åtte etasjer, og er en unik opplevelse med masse aktiviteter og attraksjoner i vann. Her finner du noen av de bratteste og tøffeste vannskliene i Sverige, samt vannkino, klatrevegg og mange andre aktiviteter som passer for alle i familien.

I kokpunkten får du oppleve noe de har valgt å kalle badrenalin. Her finner du en stor variasjon av aktiviteter og attraksjoner spredt over hele åtte etasjer. Kokpunkten ligger i en gammel Dampkraft fabrikk og har plass til over 1200 besøkende samtidig. 

I kokpunkten er det virkelig noe for en hver smak. Konkurrér mot andre i sklien Doble Racer, hvor du side om side konkurrerer mot venner og familie. Her går det fort, virkelig fort! Ta turen videre til Black River, en mørk strøm som pumper ut 1000 liter vann i minuttet og med voldsom kraft skyver deg fremover. I inside out, en sklie med fallhøyde på 12 meter, sklir dere sammen ut og inn av Kokpunkten. Er du ute etter et virkelig adrenalinkick? Da er det Boomerang som gjelder, men ikke la deg lure av den rolige starten, her går det virkelig unna. 

I kokpunkten er det også roligere aktiviteter som klatrevegg, vannstrømmer, vannkino og en egen avdeling for avslapning. Her kan mor og far finne roen, mens barna utforsker skliene i trygge omgivelser. 

Les mer og se priser

Veggivegg ligger destinasjonhotellet The Steam Hotell, hvor det ligger flere restauranter og barer. 

Västerås - byen ved Mäleren

Høstferie i Västerås er hyggelig for hele familien. Det er Sveriges femte største by og ligger vakkert til ved innsjøen Mäleren, midt mellom Stockholm og Örebro. Her har du nærhet til alt og det går raskt å ta seg mellom shopping, restauranter og naturopplevelser. I Västeräs finner du også flotte campingmuligheter, Sveriges første actionbad, flere unike overnattingssteder og nærheten til Mäleren byr på spennende høstaktiviteter. På under en time med tog så når du også å besøke Sveriges hovedstad Stockholm.

Gå til