Visit Sweden

Sveriges offisielle nettside for turisme og reiseinformasjon

Kristinehamns Herrgårdscamping
Foto: Johanna Fransson

Overnatting

Kristinehamns Herrgårdscamping & Stugor – Värmland

Dette er en fire-stjernes familievennlig camping med nærhet både til skjærgården og Kristinehamns koselige bykjerne.

Herrgårdscampingen er en hyggelig camping med 180 oppstillingsplasser, de fleste med el og utsikt over sjøen. I tillegg finnes 60 ”stugor” – fra enkle campinghytter til toppmoderne hytter for selvhusholdning nede ved vannet. Du kan for eksempel bo i et koselig tømmerhus, et båthus ved hamnen eller i fine Picazzobyn rett ved Vänerns strand. Er du ute etter en ekstra luksuriøs ferie booker du Sjövillan, med egen brygge. Eller hvorfor ikke leie hele herregården?

På Gretas Café & Restaurang serveres god mat, varm og kald drikke, hjemmebakt brød og deilig is. I sentrum finner du også mange gode restauranter.

På Herrgårdscampingen finnes det masse gøy å finne på. Bortsett fra den populære og barnevennlige badestranden, kan man leie kano, kajakk og sykler, samt spille eventyrgolf og bli med på aktiviteter som Kids Club.

I nærheten finner du flotte vandringsleder og gode fiskevann. Vänern har en fantastisk innsjøskjærgård med tusentalls øyer og holmer som lokker til eventyr for både store og små. Et tips er å ta et lite cruise med skipet Bojorten, her arrangeres for eksempel musikk- og piratturer. Ikke heller gå glipp av en av verdens største Picassoskulpturer!

Les mer om Kristinehamns Herrgårdscamping & Stugor.

Velkommen til camping i Värmland!